Sunday, May 02, 2010

Saje nak bagitau...

...yang aku memang suke tangkap gamba makanan. bajet nak ingat kalori intake la, bajet je la kan. Ni baru sikit, kang aku bubuh semua collection habih basah keyboard korang akibat terliuq. Kalau ada short circuit jgn salahkan aku..

 *besiul-siul*





 BigApple - feveret aku AppleDapple dgn Almond!wee..


cucuk-cucuk kat Tu Dia PakTam, selayang. (gamba nampak cambest je kan?)


is this really a meehun pattaya? huh! ni meehun tambah telor dadar ade la, thanks cafe Ameenah for tipu-ing customer bijak mcm i. :P


chicken special kat Look-out point, Ampang. Tobat tak pegi makan lagi kot kat atas sane, mahaiii, ya ampun!

lauk kat rumah Papud! hee.. terbaek la!



hidangan masa Asma' graduation dinner, first time mkn dinner free yg serve chicken chop! syahdu je makan.

chicken mc'nugget. layanzzz...

ni hidangan bonda! piknik kat uia time ni. best giler mkn nasik briani special!! nyumzz.

 pasemboq padang kota lama penang ngan air kelapa tepi laut! best.. huhu.






p.s. : haha, semak je kan?

5 comments:

rAmiZa.mY said...

aku pun banyak gmba makanan..
konon nk wat food blogging..
hampeh takde masa

yuslin said...

dah macam jalan2 cari makan.. bagus.. cr lg tmpat2 menarik ya!

.mek.mizah. said...

MIJA : haha, aku pon cmtu gak.tp bestkan snap gambo makanan, dah jadi habit. hahaha.

YUYU : oke dear, any suggestion plakk??

arep said...

mek, terliurrrr siot...hahahah~

.mek.mizah. said...

AREP : mmg sajee nak kasi semua prektis telan air liuq.. hihi~ sedap kan?

Newer Post Older Post Home