Thursday, May 20, 2010

Pandangan terhadap blog ini diperlukan SEGERA. sila click!

| gambar hiasan |

SALAM (direct kepada semua reader), oh! HYE (bagi yang bukan Islam)  :)

Untuk julung kali nya aku teringin sangat nak mengadakan HARI BERTEMU PELANGGAN '2010. heh.. ape aku merepek ni. Bukan bukan. Ok macam ni, aku nak sangat dengar pendapat dan sangat-sangat memerlukan. Aku perlukan pandangan dan pendapat korang tentang BLOG aku ni. Maka nya aku isytiharkan entri kali ini adalah entri MEMBACA PENDAPAT DARI PEMBACA '2010. ah.. apa apa la.

Makin hari makin tandus idea dah ape nak POST kat sini.

Maka nya, di kesempatan ni aku harap sangat para FOLLOWERS yang budiman, para SILENT READER yang kacak dan cantik, para READER TERANG-TERANGAN yang pemurah (komen), para RAKAN-RAKAN BLOGGERS yang baik hati, oh! dan juga para KAWAN-KAWAN yang rajin menyinggah..

boleh la kira nya korang memberi pendapat or pandangan terhadap blog aku. Aku kasik can time ni la korang nak KONDEM ke, KUTUK ke, PUJI ke, SUKA ke, TAK SUKA ke.. segala apa la yang korang tak puas ati pasal BLOG aku ni. Tak kira la dari segi TEMPLATE ke, ISI ENTRI ke, GAMBAR ke, or even aku sendiri (tau la tak cun).

Sebab apa aku perlukan semua ni?

Haa.. supaya aku tak nak jadi BLOGGER yang syok sendiri. Kita kena la jugak amek pendapat orang sekeliling yang selalu menyokong kita seperti korang korang kan. :) Sudi-sudi la memberi idea mana-mana yang boleh aku improve kan supaya boleh aku memenuhi citarasa kita bersama.

Boleh la tinggalkan 'pesan' di ruangan COMMENT.
InsyALLAH, aku akan menerima dengan hati terbuka dan semoga dengan 'sokongan' korang ni dapat la aku meng-improve supaya menjadi lebih baik. cewah.


p.s. : kalau nak jadi Anonymous pon aku redha. :)

5 comments:

suhaisweet said...

hi..ur blog is nice already..and keep up hot & update stories that we people want to read..visit mine if free..;)

Shepha said...

bosan.dah la tak pandai main twitter.HAHA.

p/s-you know i love you kan?

anis said...

aku x tau nape.. tp aku ske bace hasil tulisan ko...hahaha... nape erk.. nape mek...? arghhh

.mek.mizah. said...

SUHAISWEET : thanks for dropping by! :) ok i'll do when i free k :)

.mek.mizah. said...

SHEPA : huh! uu.. tak baek tau.*MAJOKS* hahaha.aku mmg tak pndai mainn so whatttt..ngehehe

ANIS : isk ko niii.. jgn la cmtu, blog aku busan je.haha

Newer Post Older Post Home