Monday, May 03, 2010

Final vacation with classmate nampaknya. sob3.

We have decided to go to PD (port dickson) on last friday. Why friday??haha. nice kan, berkat sikit.. eh tipu! sebab tak ramai org!!. Jumlah pengikut terkumpul cuma 8 org, tp kadar kekecohan mcm 18 orang. haha. Yang lain ada hal katanya. Well, even ada sikit mende yang tak sedap di hati, tapi tu tak jadi batu sibuk utk bergembira. Biar lantak, janji kita happy! haha.. positif.. positif..

lagak stereotaip bila di tepi pantai. Aku tak ketinggalan!

fokusnya adalah kek castle kt tengah tu. special made for Kamila. Happy Birthday dear!

board gamba Siti muda-muda. hee.. kelaka je tengok.

well, time kitorang gi tu, boat DONUT (yang tengah tu, baru je lagi di introduce. Gilo! korang kena try naek baru tau how it feels drift atas air. Mengucap banyak kali wehh masa naek tu. Memang nyawa hujung tanduk. hahaha.. Menda ni utk 3 seats je, tp time aku naek kitorang naek berempat. Bayangkan la cemane ngn berimpitnye, nak harung drift lagi, tergolek-golek atas tu siap dah cecah air sikit lagi mau jatuh. Huu.. first and last la kot! TAK MAU NAEK daaa....... (muke seriauuuuu takot).

Ergh.. burn habih muka aku! huwaa.. berjelaga bak kate Asmah. Berjelaga mcm eksperimen sains tu die kate, hahaha.. whatever...


gamba lain leh tgk kat

2 comments:

kakandamu said...

ptt la x leh blk awal ari sabtu ari tu, rupanya g PD...ooo...bgtau mama...

.mek.mizah. said...

KAKANDA GEMS : wakakakak,, shh.. shh.. ni yang gue mls nak cte dlm blog. ade org kecoh ni.. isk2

Newer Post Older Post Home