Tuesday, May 04, 2010

Look-out point Ampang yang best in terms of view but not your money. ngehe.

Really nice scenery from up there! But too bad kitorang tak dpt seat yang betul-betul tepi so that boleh tgk directly to the scenery, and tak payah dok tertinjau-tinjau di sebalik kepala orang. *sigh*.

Oh! kalau nak makan kat atas puncak tu, diingatkan to stand-by cash yang banyak utk sesiapa yang takde kad credit. Haha. Just in-case tak cukup cash, ATM machine takde! Food sgt mahal ok atas tu. Mahal la bagi aku yang tak biase byr RM30++ per meal ni. hee..

Kuala Lumpur, tanah tumpahnya darah ku.

us! huu.. tak cukup korum, Rash takde.

penat tunggu 20 seconds just to get a nice shoot from kamera canggih. :(


Thanks zatie for making one of my wishlist tercapai!. yey! 
Kalau nak candle lite dinner,
i think this a prefect place.
Nice view, romantik habes!

6 comments:

h a n i e said...

kitaorg selalu lepak kat bawah je..kat simpang sblm naik atas tu..hehehe

arep said...

kitrg pun lepak kt bwah je, mek, bwak tripod r..bru shantek pic..hihi~

.mek.mizah. said...

HANIE and AREP : yg kat de jual stimbot tu ekk? haha. aritu tak smpt nk singgah situ. dgrnye ramai org lepak situ..kan?

Isma said...

Assalamualaikum

rajin btl post entry skng.xterbace ak.heheh.ni dh grad sure sejam sekali ade entry br.hahah.

Arep said...

aah, kitrg lepal dekat pkul 3-4 pgi..xde org sgt...tp xbest sbb ade org wat 'keje' kt tempt tu..huhu...tcemar keindahan..ktrg blasah je..snap2 then blah..

.mek.mizah. said...

ISMA : w'salam. haha, bace la kalau ko rajen. :P

AREP : wahhh, best tol ade dslr, dpt gambo cantek. nnti de duet pastu pandai gune, aku pon nak beli! hahha.. geram jek..

Newer Post Older Post Home