Monday, May 24, 2010

Pesan cikgu.

Cikgu aku pesan,

Tiada Markah Untuk Si Pemalas.

Dia cakap ni masa kitorang sibuk buat Lukisan Kejuruteraan (LK). Bagi sesiapa yang pernah amek LK, korang mesti tau LK banyak gila line line nak kena lukis. So, dengan tak sengaja nya kitorang (budak kelas aku time tu), tanya la cikgu..

"cikgu.. boleh tak skip tak buat line tu (line putus-putus)...?".

Tu tanya sebab MALAS nak lukih dah, lagipon nampak macam tak-payah-je. haha.
Maka terkeluar la ayat cikgu aku tu, keramat habis sampai kitorang terkedu!
Sebab setiap satu line dalam LK, ada markah disebaliknya!
Tak lukis, takda markah la kan? MAKA orang yang malas mmg --->

not deserve to get a single reward.

setuju tak?

by the way,
post ini in conjuction to edit the blockquote,
sbb tu ada banyak blockquote! 
hihi

4 comments:

h a n i e said...

wakakakak..LK is fun thp dewa ok..
1 line aje dpt 1 mark..
tapi lukisan sesondol dia payah nk mati..kan..

hahahahaha :P

.mek.mizah. said...

HANIE : HAHAHAHA, LK mmg best, bawak board LK je dah rase cool sgt, isk sesondol yg mane niiii???

hahaha

h a n i e said...

ahahaha!! jgn kata bwk board..bwk file lukisan sama dia punya pembaris T aje dah rasa bangga.. cool yo! hahahaha..

alahh..lukisan sesondol..yg bwh semi sfera atas mcm melengkung..nak dptkn garis lengkung tu..berasapppp!

.mek.mizah. said...

HANIE : hahaha.. betullllll... lagi2 kalau pakai brand ROWING. pergh.. tu lg macho..

hahahaha, tu mmg! nyampah rasa nak koyak ketas jek, last2 tipu jek tengok2 dah dapat!

Newer Post Older Post Home