Monday, March 15, 2010

Tengok bola kat Mapley pun fun ke?

Semalam aku tengok bola. MU lawan Fulham, 3-0. Sejak EPL, ni la first time aku tengok. Tu pon gara-gara Alice in Wonderland tinggal satu, tapi aku berdua. Frust. Nak tengok citer lain pon macam waste my money sebab paling cepat pun yang ada Samseng Jalanan.. erkk?.. -_-"

Takpelah, bayangkan je la Alice in Old Trafford. Fun jugak kan?

Tengah-tengah aku khusyuk tengok Alice passing-passing bola dgn Rooney, aku ternampak ni! (gambar bawah). Wow!
Tapi sayang, aku takde gamba legging merah menyala yang dia pakai, seksi you!

Persoalannya.. 

Adakah dia lelaki, perempuan atau golongan susah nak di-categorize? sape boleh jawap!
Tapi kan.. kan.. aku macam ternampak..(sensored).. sbb seluar renang legging dia ketat sgt.. (tutup mata)


Memang banyak cabaran la aku nak tengok Alice. Datang pulak budak hindu depan berdiri depan aku. Berdiri ok lagi, sbb tak menganggu mata aku, tp yang nak tergelak nya, dia buat aku macam kakak dia kat rumah. Siap ber-excited tgk bola dgn aku. Sikit-sikit nak mengomen bola tu kat aku, Rooney gol kan bagitau aku, ada additional time pun nak report kat aku. Adeyy! kakak juga tengah tengok ini bola la tambi..

Habis je MU menang, budak hindu tu balik sambil senyum gembira tengok bola dgn aku. Lega!

Err.. tapi.. lepas tu orang-susah-nak-di-categorize atas ni tiba-tiba tegur aku sambil sengih-sengih.. 'kak, budak tu kenape?...' dem... sumpah muka aku dah kelat time tu.

6 comments:

Anonymous said...

kejadian ni mesti lps ko mkan chicken chop kan?hehe

.mek.mizah. said...

SAPEK.. ni mesti keje ko kan sapek?? dah2.. aku bkn dating pon! hahaha

PutraRocker said...

hoi...mantap dowh...wakaakakaakakakaak o_O

.mek.mizah. said...

ROKER.. hahahaha, ko jgn pakai selua merah plak.!

DzulhafixiceD said...

macam hot.. haha

.mek.mizah. said...

DZUL.. memang totally super-hot!

Newer Post Older Post Home