Wednesday, March 24, 2010

[Gambar] Kenangan itu harus dikenang...

...bukan disimpan menjadi pekasam di dalam komputer, tak menjadi punya! haha.

Ini edisi mengimbas memori manis gua bersama cinta hati duka lara......

FRIST YEAR.


1    2
3    4

1 : haha.. ni memang really in first year. Tgh taaruf week. Muka suci-suci kesan kaf-ba-ro-kaf-alif-ta-nun sebab subuh dekat masjid.
2 : with Sakinah. Masa kelas drawing. Tiba-tiba rapat dgn Sakinah time ni sebab regis sama-sama.
3 : tgh cuba-cuba bikin bisnes. Geng Spider jual topup masa ni, Rash jadi our Bos. Merasa jugak la untung nya walaupun sikit ciput.
4 : tak silap ni first year second sem. Join camp untuk bebudak intake baru, of kos bkn utk batch aku tp sibuk nak join jugak!.

SECOND YEAR.


1   2
3   4

1 : join engineering camping plak. The best camping yg penah join! sebab rilek je takde pressure2.
2 : Ni plak time NISEC'07 (interskul engineering challenge). Jd kakak fasi pd bebudak sekolah yang superkewl.
3 : The best part untuk bebudak engineering, buat casting kat workshop. paling enjoy kena tapis pasir yang dah di recycle sejak penubuhan kejuruteraan kat UIA ni. Bape puluh tahun daa... T_T
4 : My group-mate masa lab berape eh.. adeh.. lupa! aku, rash, leen and kak amy. Serius rindu gle ngn kak amy and the joy we had!

THIRD YEAR.


1    2
3    4
5    6

1 : First time overnight! hehehe... with the geng, kitorang pegi OU sampai sesat tak jumpa kereta. Tu pasal la kat paking pun sebuk begamba. Nak melegekan nevesness...
2 : Tragedi di bukit cameron. Muka stok ceria lagi ni sebab lom tahap kronik lagi tragedi nya. Haha. That was the most memorable experience ever! on-tow on-tow!
3 : At the airport, pegi babai kak jan yang pegi exchange studen ke Aussie. Huu.. janji nak trn 15kg sblm dia balik, tapi tidak berjaya! hahaha..
4 : We were celebrating our besday together, walaupun len tarikh tak bermakna tak leh sambut sesame kan? thanks zatie for the Kenny Rogers and cupcakes treat! teharu!!
5 : Education trip to MMHE at Pasir Gudang. Trip berilmiah pertama sepanjang menjadi studen uia. huhu
6 : Aha.. ni my rumate since kat matric first year. tapi Amuk dah tinggal kan Amek sem ni. sedeh. =(

FOURTH YEAR.


1     2
3     4
5     6

1 : Makan steambot kat Flamming Sunway. Heaven gle makan sampai buncit.. haha.. sory to those yg tak sempat di ajak, wuwu... sbb bukan aku yang plan.. huhu
2 : Mandi sungai! yeay... dapat masuk pecuma kat FRIM, semua atas jasa baik kak jan! besttttt........
3: It was Yuslin's wedding. Satu-satunya klasmet yg dah kawin, gigih betul kitorang redah kuantan hari tu eventho sikit lagi aku nak kene tinggal dah.. waaa....
4 : MME trip to Kalumpang. MME? noo.. it is MANUFACTURING only! huhu..
5 : Again MANUfacturing punya photoshoot. Dorang kata formal photoshoot tp sampai ke sudah tak nampak gaya profesional pun. cet.
6 : Oh ini lepas presentation Eng. Management. Stress dgn slide aku yang di exclude oleh grupmate sendiri tp bkn mereka ini, haih..


Btw, jangan ingat aku masuk Univesiti Perempuan Islam Malaysia plak,
aku memang kekurangan kawan warga lain gender.

6 comments:

zulhafixi said...

x satu malaysia langsung..
tgok uitm.. nepal ade..
arab ade.. somalia ade..
kehkehkeh..

.mek.mizah. said...

DZUL.. umak-aii!.. copatnye komen! hahaha...
ade gak warganegara len, tp dorg tak frenly la, bkn i yg tak mau kawan.. hahaha~

Teh.haha said...

hahhahaha. UPIM? blh gak tuh miza :)

.mek.mizah. said...

TEH.HAHA : tu la, aku pon bru sedar aku ni UPIM.. hahaha

isma said...

weyh.nape gmbr aku xde lgsg.hehehe

.mek.mizah. said...

ISMA .. i dun think i have to answer this question. haha

Newer Post Older Post Home