Tuesday, March 30, 2010

29 MARCH 2010 | oh! banyak hal.

Malas plak nak buat karangan. Aku sort je kasi pendek. Atau lebih tepat mari buat SNIPPETS lagi! yeay!
Ah.. tp kali ni dia terbahagi dua. GOOD vs. BAD. Nak dgr yg mana satu dulu? Hehe, memana je la ye..

1. Rumah Paktam aku terbakar. Habis rumah dgn kereta hangus sampai tinggal selai sepinggang. =( tragis betul. Bonda dgn kakaknda je sempat balik ziarah. Kakaknda kata memang kesian, tp so far family Paktam dpt byk bantuan dr jiran-jiran. syukur. Tiada kemalangan jiwa, syukur lagi. Sebab? still tak tau lagi.
Tp still aku tak boleh nak byg kan kehidupan selepas ni. Ujian tuhan.

2. Heh.. aku kan exam masa date ni.

3. Aku jadi auntie lagi! heee... tp kali ni I got a niece.. huhuhhuu... ah, excited bkn main lg. Ye la, dah 3 askar je, bila dpt princess mesti la gumbira~ kakaknda anta mms gamba baby tp tunggu aku snap sendiri la baru aku post kat sini. Oh... die kiut sgt eventho baby demam masa lahir semlm. Cian dia. Mak dia pun demam panas. Doakan semua selamat ok.. Btw, her name is SARAH KHADIJAH, sweet kan?

4. Abg ipar plak dah pegi MIRI. Selamat mengembara jauh. Jgn nangis eh jauh dgn kakaknda. Oh.. kakaknda mcm nangis je smlm time call aku.. heee...

5. Aku dah isi SPA8. at last!

6. Lepas balik liberi smlm, sempat pulak aku tgk drama Cina dpn mata. Jadi kat dpn mahallah aku. Hahaha.. lwak betul. Yg si gulpren ni merajuk kot terus naik tangga tak layan boipren dia. Then, si boipren yg konon gentelmen ni dok kejar la gulpren siap tinggal keta tak off. Tapi sampai kaki tangga je la, tak berani nak nek sampai atas kot. hahaha... lawak.. lawak..

7. ok. takde dah. Next exam 3.. 4.. april! deym.. killers mau mari.

.
.
sakit mata tak?
cambest plak font kecik.kiut.

8 comments:

AINI NORAINI said...

SPA8 tu ape?
da bleh isi ek kite?

arep said...

ade lgik menda best...BESTDAY HAKU! HAHA...

E.d.Y said...

banyaknye bende berlaku...

.mek.mizah. said...

IRA : die mcm form mintak keje kerajaan. ko isi la. dah boleh.

AREP : yeee....tauu.. aku da wish kan?

EDY : byk kan... huhu

zulhafixi said...

ye.. sakit mata sungguh..

.mek.mizah. said...

DZUL : yeah! tercapai jugak hasrat aku tu.

AINI NORAINI said...

mizah ~ yang mintak keje SPA tu eh? da boleh? nak gune result mane? huhu..sori..terbanyak pulak tnye..hehe

mekMizah said...

IRA : !!! hehe, kat sini pulak. ko bubuh pelajar tahun akhir. ade kan option tu...

Eh! tnye byk kali pon takpee... ^_^

Newer Post Older Post Home