Monday, March 29, 2010

Rindu bertandang lagi, tapi untuk siapa?

Besok. Erkk.. esok aku punya first paper untuk sem yang final ni. Plz.. aku mintak sgt korang baca 'sem yang final' tu sekuat mungkin. Hee.. ok. ok. thanks!


Ah. Tak tau nak rasa ape, nak syok sampai membuat gerakan berenang-renang ke or nak sedeh macam kena rijek dgn laki yang kau syok.


kompius. ceq kompius teramat-amat.


Sebab mengikut pengiraan bukan statistik mahupun linear algebra, aku mungkin akan mengharungi lagi peperiksaan selepas degree ni, maybe for Masters?. So, the question is, What should I feel right now? (ah.. soklan mencabar ni)
.
.
.
Heartless.....?


Heh.. tepat sekali. itu yang kita cari! (baca dgn nada Halim Othman dalam Roda Impian)

I have an English paper tomorrow afternoon. jgn wish luck, tp doa aku boleh buat! =)



Kalau ada sesape ternampak bebudak dalam gamba ni plz inform diorang yg I'm really missing them DEYM much! oh.. also another girl, Melor (tiada dalam gamba), I feel the same way for her too. tsk tiga kali.

Juga, auntie and uncle di sebelah ni, katakan pada mereka bahawasanya anaknda yang di perantauan ini, mohon ampun kerna lama tak pulang, semoga sehat dan ceria selalu.

Sedap kek tu, nak cket...

6 comments:

k.e.r.i. said...

perantauan lah sangat~

.mek.mizah. said...

KERI : selagi rumah tak kat sebelah, tu dikira perantauan ok. sekian.

rAmiZa.mY said...

mek mek..
rindu jugak!
kte da bbulan xjupe neh..
haih

.mek.mizah. said...

MIJA : =( tu la.. aku habes je semua projek kte organize gathering ok!!

rAmiZa.mY said...

mek jom pegi genting ke cameron ke..
chewah ko bjalan nk aje..ahaha

.mek.mizah. said...

MIJA : GENTING!!! aku nak gentinggg..... cameron pon nak gakkk.... waaaaa.... japp je, tunggu aku habes semua ok!! *HUGS*

Newer Post Older Post Home