Tuesday, April 27, 2010

Sesambil tunggu Mr. Supervisor.

Sesape yang biasa dgn blog aku mesti pernah baca post ni. Ok, kalau yang first time mai singgah pergi baca ok post ni dulu, kang tak paham plak ujung pangkal. Hah! da bace? goood.

Sebenarnya takde ape pon, saja nak mention balik yang aku sekarang bersiaran di multipepes lab lagi. Haih. Haritu konon dah beremo macam TAKKAN duduk lagi kat bangku ni, tapi rupanya harini! ada lagi aku kat sini. Heh. Jgn pikir aku extend sem plak ye. :P

Aku tengah tunggu Mr. Supervisor. Pegi bilik dia tadi ketok, pastu kecewa. Dia takde. Cari-cari no phone dia, dapat.. mesej.. (takot nak call!! haha) then dia reply, "after zuhur prayer". Sekarang pukul 11.45 a.m. ok kecewa lagi. Tu yang end-up aku merepek kat sini. Ingat tak payah dtg lagi memorial park (multipeper lab) ni.

Hah! time aku landing kat bangku pc kat sini tadi, konfiden je aku tegur budak pc sebelah, "hye haizum", erk.. sekali sister tu toleh sambil tersengih kambing, aku pon.. ok fine. salah orang!!deym, huwaa.... malu gila okeii. nasib bek dia tak lama, aku control cool je eh tersalah org. Hahahaha...ketawa i di dalam hati.

Sekarang bebudak FYP batch aku tengah sibuk buat POSTER. Hah, nak complete kan FYP siap ada POSTER EXHIBITION lagi tu. Leceh betul. Tapi macam best gak buat poster, even macam-macam stress mengacau aku. Anggap mcm lalat je, bila stress kita tido je la. Apa kaitan plak dgn lalat?hmm..

Dah ah.. kali ni aku nak post PENDEK je. Well, ni mmg entahapeape, jangan marah kalau aku take ur time.

LAPAR.

11 comments:

isma said...

assalamualaikum

nyesal plak aku xbace msj ko awal2.dh xpsl2 aku bajed sweet teman ko kt gpcl.hahahah.pas2 plak internet lembab.blog ko jek bleh masuk.down seyh.terpakse masuk.hahahah.

.mek.mizah. said...

ISMA : oi!! sape suh ko tak bacee.. tu la. dah mls ckp ngn ko.

isma said...

biasenye ko akan jwb ko belum jumpe.sbb ko takut nk jumpe.so aku pn abaikn msj tuh.hahaha.depan bilik sir br aku terigt aku ade msj.

kan elok skang aku bersweet2 teman ko kat gpcl.siap duk sebelah lagi.kan sweet tu.sweet x.hahaha.

p/s: jeles peminat2 ko yg lain nih.hahaha.ade peminat ke?????wakakakak

.mek.mizah. said...

ISMA : deymm.. fine. aku mane de peminat. lg pulak ko kan hot, pastu tak minat aku.. ok, aku sedar. haha.. deym btol ko kan.

aku da berani la, tp harini je la aku berani nak jmpe sir..

anis said...

mek aku rase ni entry ko yg leh buat aku ketawa tebahak2.. mcamana peraasaan nye bile terlasah org mek..hahahha...

anyway bile ko tulih memorial park tempat yang aku teros ingt adalah nilai memorial park..hahah..aku ske entry ini..:P

.mek.mizah. said...

ANIS : aku nak gelak gler, tp aku tahan je, malu wehh.. hahahahah...

nilai memorial park tmpt tanam mayat tu ke, wehh, jgn!! hahaha

cikmune said...

HAHAHA!!! kte pon pnah tersalah orang. dem tol. tgk gaya semua dah sama. skali dah jerit2 panggil ngan penuh bergaya tbe2 orang tu pusing dan buat muka blur. awwwwwwwwwwhahaha!!!!!!!! silap daaaaa.

moralnya, tunggu orang tego je. (sbb dah byk kali gak tersemangat tp salah -.-")

.mek.mizah. said...

CIKMUNE : haha, bdk tu mmg dr tepi sebijik cam haizum, tu yg aku konpiden glerrr.. kekekeke.. tp yg tak leh blah nye, aku siap panggil dgn panggilan mesra tak leh blah.. sekali salah dahh... malu iii!!!

k.e.r.i. said...

apsal ko rajin sangat update blog sekarang ni?

.mek.mizah. said...

KERI : salah ke salah ke?

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

hehehe i nampak u masa tu =) ...kuat no sore dier..

Newer Post Older Post Home