Monday, April 26, 2010

Cubaan updet dgn speed 1.0 Mbps.

.
Iyyahhh! tiru sebut macam Ashraf (my nephew).
Haha, currently dia pandai sebut Iyyahh dgn Alahhhh..... adoi, apesal nak citer pasal dia ni. Bukan-bukan. Kang aku lebih-lebih cakap pasal dia, mula la mak dia tak pon ayah dia sibuk nak komen-komen. Ngeh-ngeh.

Btw.. aku tgh di tahap super-duper tension. Adui. Nak buat poster untuk FYP exhibition, tapi macam lack of format yang sepatutnya, mane Mdm neh tak emel-emel pon. Adui, janji palsu ke ape neh. Stress nak bubuh apa dalam poster tu. Kang over pulak bubuh macam-macam terlebih fun pulak. Kui.

Suddenly, bila dah di tahap super ni, nak karang ABSTRACT kat dalam repot pon jadi tak tentu hala. Macam budak dajah 1 yang tak reti mengarang. Langsung otak black-out. Cemane neh. Ingat esok nak pi jumpa supervisor nak suh dia komen ape yang patut so that boleh la aku finalize repot, pastu print, anta buat hardcover.. then SETEL! erk.. tapi.. tapi.. Kui dua kali.

Oh yeah.. akceli post ini sekadar nak try connection internet aku ni ha. Mentang-mentang short sem dah bukak, budak ramai dah balik, mula IIUM-community ni buat hal. SLOW! slow macam siput. Siput pun mungkin lebih laju, haih. Terpikir nak angkat BERUKBAND tapi ongkosnya? srootttttt.... Kui tiga kali.

Bila siput-siput sedut ni la memacam idea datang nak gugel itu, nak gugel ini. Then mula la semua keje tak buleh nak buat. Overheat dah kepala aku ni. Terpaksa la aku melayan THE VAMPIRE DAIRIES kasi cool down emosi, see.. aku terpaksa ok, bukan nak sangat tapi kalau dah stress sgt tunggu siput sedut-sedut ni nak bukak even satu page website pon average 7 minit, sapa tak panas kan?

Layan Stefan Salvatore ni lagi best dari mengadap siput sedut-sedut. :( sedeh. Nak mengenet mungkin menjadi bukan rutin harian lagi. Oh! dun miss me ok. Hahh! ditambah lagi, kredit henpon pon semput ni. Ada sembilan posen je, esok kena cari topup ni before aku menjadi hulk-hogen. Heh.. menipu je la ko kan.

Daa.. nak sambung episod 15.. wanna join me? nah.. come and sit here.

Currently layan lagu,
Need you now by Lady Antebellum.
Naturally by Selena Gomez.
Fight for this love by Cheryl Cole.

p.s. : nak dgr, sila google sendiri. tak kuasa nak bubuh link.

2 comments:

k.e.r.i. said...

nanti aku nak sedut series yang ko ada.

.mek.mizah. said...

KERI : ko tangkap gambo aku n frens, aku kasi series FREE! hahaha... :P

Newer Post Older Post Home