Tuesday, April 13, 2010

Bersoal-jawap sebagai aktiviti penghilang rasa tak best dgn FYP.

you! have been tagged!

1. ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT??

+++ YA! malam-malam hari-hari saya rasa bilik saya HOT.

2. UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YANG ANDA PAKAI SEKARANG?

buat-buat nampak je la eh. ish. takleh besa plak. :(

3. CERITAKAN PASAL GAMBAR INI??

Hitam itu mutu-samy, keunggulan.disebabakan tiada wallpaper akibat window yg tak genuine, saya terpaksa menderita berbackgroundkan kaler hitam selama ini.

4. KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA??

+++ hah? Pizza? apa tu? (sampai macam tu sekali terus tak tau apa itu Pizza.. T_T)

5. LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR??

+++ Streets of Uptown. Ngeh. Sekali-sekala layan lagu skinhead baru la Oi! kan.

6. APA ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI??

+++ posing gaya telangkup. (ok, jgn bayangkan) oh! dan sedang berfikir apa harus digoreng dalam FYP. hmm.. tak boleh nak decide, nak goreng ke nak bakar, ataupun buat kopi?

7. SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL NAMA APA??

+++ Mizah, Mek, Kak Uda, Kakuda, Mijah, Mekza, ada gak yang panggil comel, thanks bonda! =)

8. TAG 8 ORANG (BUATLAH KALU RAJIN

+++ Tak mau TAG copppp!! hahahahahahahamalas

 
(soalan berikut di cabut secara rawak.. ehe.. ini disebabkan no. 8 tidak dijawap)

9. SIAPA ORANG NO.1 KEPADA ANDA??

+++ of kos bunda dan ayahnda saya. Kerana mereka tak jemu-jemu tanya "ada duit tak?", huwaa.. kalau takde pun I malu nak cakap. Pakai telepati je la. (paham2 sendiri) hahahahaha..

 
10. NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA??

+++ No. 3 ni adek-beradek saya. Buat kakaknda(s) yang gems, sila belanja adik comel ni. thankss!

 
11. BAGAIMANA PULA DENGAN NO.4

+++ No. 4 nak bubuh sapa ek.. bubuh semua kesayangan hati la. (you know who you are ^_^). Mereka semua kawan baik saya dan bukan golongan-harus-ku-lambai-bye2.

 
12. KATA2 CINTA UNTUK ORANG NO.2??

+++ for what??? saya punya list terskip, so takde no.2 (taktik mengelat)

 13. BERIKAN 5 YANG ANDA TAU TENTANG ORG YANG MENGETAG ANDA??

nama dia Zuraini. Name glemer Onee. @_@

i- Dia punya nickname onezuka, mcm cikgu onizuka GTO, oh! i loikee...
ii- sedang hangat bercinta, semoga keakhir hayat ok dear.
iii- tgn dia seksi bersimen. hee.
iv- kecik. (jeles dgn umo 24thn die seperti awet muda!)
v- oh! dia classmate ku. Hidup Manu! MME Up! (besemangat sudahh)

ehhhhhh! tapi dua orang yang tag saya.

nama dia Asmah Hanim. Name gleme Hanem Manja. auww~

i- dia BFF saya!
ii- dari BFF sekarang dah up! menjadi rumet saya. tak magik ok.
iii- suka menyanyi, suka bising! pemes dalam kelas..haha...
iv- kipas-susah-nak-mati warna MERAH
v- oh! dia classmate ku juak. (nak aku ulang lagi ke tagline atas tu? tak yah kot.)

Fakta tambahan.
  • Saya terpaksa meloading window NEW POST selama lima-belas minit. Sungguh tak patut.
  • Report FYP still in progree, so takde Post kontrobesi-perasan-sendiri seketika. Tapi idea dah ada. arghh.. 2 hari lagi ok.
  • perut rasa tak syok. huu.. tp langsung takde impak pada selera makan. hmm..

8 comments:

z u r a i n e e said...

"jeles dgn umo 24thn die seperti awet muda!"

tmo jeles ngn i laa mizah..
malu i..

*blush

hehehe

mekMizah said...

ONEE : haha, tak2.. taniah2.. =)
apa rasia anda? haha

z u r a i n e e said...

tiade rahsia..

natural k0t..

hahahha

mekMizah said...

ONEE : hahaha, ko mmg camtuuu... takpe, jom kte bersyukur jek. *peace*

kakandamu.. said...

kakanda gems-gue kah? piza? apakah itu??? errmm....ishhh.....

HanEm Manje said...

hahahahahahha

"kipas-susah-nak-mati warna MERAH"

apekah maksudnye ini hah....lalalalala!~~~~

by teh way...tenksssssssssssssss =D

mekMizah said...

KAKANDA : kamu laa!! banje pizaa!! huhu..

MIMAH : hehe, die hard fan laa!!! =)

ﻧﻮرٵﻷﻓﻴرٵ ٳﻧﺪرٵ ﻠﻄﻔﯥ said...

sayangku,
tiade tag utk aku ke?
alaaaa *gaye kuis2 kaki kat tanah*
:D
all the best utk fyp ko!
*saje wish lmbt2 sket..
xde la stress sgt dgr word fyp tu~*

Newer Post Older Post Home