Thursday, April 22, 2010

Blogger Award for me and you! yes you.. please take it.. :)

Hee.. I'm not used to get any award or something like this before. Rasa nya pernah sekali dua je kot sepanjang menjadi Blogger-tegar ni. Huk2, betapa tak pemes nya blog ni aku rasa, sori dear. Pastu pagi ni (ermm, not-so-pagi la akceli sbb pukul 10 lebeh), aku bukak blog CikMune tengok-tengok dia ada bagi award rupanya, apesal ko tak roger haaaa? hah.. hah...

Why I pasted two same awards picture here?

Satu lagi tu CikAimi ada bagi tapi aku lupa.. ah.. my bad, terlupa nak kutip awal-awal haritu. So, dikesempatan ini, acece.. aku buat la sekaligus. Senang! :)


I got it TWO, so I pasted it TWO la! :)

So ingat dapat award ni keje senang ke? Main paste-paste je? U are totally wrong! ha-ha-ha. Tu ha, ada rules and regulations dia. Ces. Bab ni yang aku malas. MALAS. lalalaa~ Oh by the way, boleh tak aku kurang kan 15 tu kepada satu? hahaha....... :P

RULES
1.Thank & link the person that gave you the award
2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
4. State 7 things about yourself

SATU
thank you so much korang berdua! Aimi a.k.a Anne & CikMune

DUA
Adui, nak pass kat sape neh???????
  •  Asmah Darling
  • Yuslin Yuyu
  • Onee Onizuka
  • Mija Angel
  • Shepa Honey
  • Melor Sayang
  • Keri Underwood
  • Ira Sweet
  • Rika Baek
  • Paan pun baek
ok cukup! if korang tebaca ni, amek eh award ni. :)

TIGA
err.. malas nak bagitau kat dorang boleh tak? aku guna telipati je. nanti dorang tau la tu. hahaa

EMPAT
erk.. 7 things about me..

1. saya tak suka penipu, talam dua muka, and org yang suka kutuk kawan dia tp dlm masa yang sama dia berkawan baik dgn org tu.. ah.. make it short, backstabber la kan? But then sumtimes I realize yang diri sendiri pun terpaksa menjadi backstabber to our backstabber frens. Urgh.. I hate the circle again.

2. saya kuat makan pedas. Sepedas-pedasnya. Pastu mencecet cari air sejuk. Patut la buncit sbb sambil makan minum air. haha.

3. Saya suka menda-menda yang rare and creative pada pndangan mata saya. Sumthing handmade mmg preferable!. Macam from your heart if you make it by yourself. Haa.. sentimen jiwe-jiwe plak.

4. Unpredictable. I can't plan what I wanna do. Sbb biasanya kalau plan mesti tak jadi. Urgh.. so kalau rasa nak buat, just go and do it, macam kalau nak balik rumah.. hee.. suka-suka hati je tiba-tiba tersampai depan rumah.

5. Since I love handmade things, so sewing is my hobby. Ok. Macam mak-mak kan? so what? haha. Sewing for me is like a gift. Not everyone can do it. So, I'm glad I have that. :)

6. Saya suka berjalan, travelling! Cepat bosan kalau dok diam, instead of duduk then tetido why not we go out and have some fun kan? ceh. cakap macam la kaki hangout. haha. Tapi nak berjalan banyak kena pakai duit. Urgh.. oh maybe money can be my number 7.?

7. I like money. Adoi, ada sape-sape ke tak suka duit? Dok dalam gua la kot tu.
hu-hu-hu



So, I guess that's it!
You wanna know the truth?
Aku taip post ni yang terpaling lama sekali,
since 10 am this morning, sekarang baru siap! haha..

10 comments:

cikmune said...

mijahhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~~~ saya pon tak sedar task nombor 2 dan 3, HAHAHA~~~~~~~

selamat waktu magreb~

.mek.mizah. said...

CIKMUNE mmg sgt bergaya cepat btol komen! hahaha..

task tu malas nak buat! hahaha.

selamat bermagreb too. :P

aimi_sam said...

lama tul bru wat entry ek..hahahaha..
u deserved it babe...
=)

.mek.mizah. said...

ANNE : aku salu telupa jeee.. hehehe... btw, thnks again dear!

k.e.r.i. said...

aku tak nak amek kalo ko tak roger betul-betul.
lalalala~

.mek.mizah. said...

KERI : sejak bile ko childish ikan bilis ni haa?? ye la, i roger la ni.. huh..

AINI NORAINI said...

eh..aku ke ira sweet tu? huhu...*perasan*
nnt ada masa aku buat eh..
mune pon ada tag aku
tak smpat lg..yg yuslin pon same...
nnt aku buat..:)

.mek.mizah. said...

IRA : ye la, ko la yg sweet tu.. :) nanti amek ok.. huhu

rAmiZa.mY said...

fine fine..
keri je ko roger..
fineeeeeeeeeeeeeee

.mek.mizah. said...

MIJA! mijaa.. mijaaa syg.. ahha, ni la bila bergeng, penyakit fine cepat menular, jeles ah tu.. hahahahahah..........

jap ye.. aku roger la nehh..

pastu nnt melor, shepa plak majuk ngn aku.. keke

Newer Post Older Post Home