Friday, April 09, 2010

Emotion pun ada kacuk, percaya atau tidak?

Yes. Ia seperti percampuran perasaan.  Lebih tepat perasaan berbaur. Complete set, cukup dgn rasa manis, tawar, pahit, masin, masam.. (eh, cukup dah 5 deria rasa?). Semua nya bercampur menjadi satu! yeah.. bergabung......! macam dalam siri super-hero yang boleh tukar-tukar baju tu. Eh, kadang-kadang tagline dia.. bertukar...!! (sambil tgn naik atas pegang batch)

eh! perasaan dgn rasa sama ke? compius.

Itu pun kalau siri tersebut dah di dubbing bahasa melayu. Bayangkan oltromen cakap melayu. Patut anak buah aku suka sangat.

Bergabung ke... bertukar ke.. sekarang ni semua nya aku tengah rasa. Semua dalam satu.


Gengggghh! zrtt....

Apesal mcm poyo sgt ayat-ayat intro aku ni??. Ini la kalau jadi bila aku.. Ya.. bila aku force myself utk post entri baru. Mesti jadi tak berapa nak in. Byk cite yang bukan isu semasa nak tempek kat sini, urghh! tapi semua nya BERGABUNG! sampai aku jadi blurr sendiri. Deym.

Ok. memang pasai aku rasa macam-macam tu memang betul pon.

Manis - Sebab my very last final exam baru je berlalu 2 hari lepas! oh! I nak graduate dah u'ollzz. *mata bersinar-sinar*

Pahit - Itu petanda tak lama lagi perpisahaan akan bermula. *sound effect lagu GRADUATION.. seka air mata sat.*

Tawar - ehh!! yang ni tak leh cakap. private and confidental. tutttt!

Masin - Homesick. T_T. haha, ada ke patut rindu kat mak rasa masin kan? yela, sbb family kami suka yang masin-masin!

Masam - cane eh rasa masam.. macam kena pindah hostel, angkat barang berat, buat final year project, takde boifren.. itu dikira rasa masam ke? *lost*

eh.. ada tambahan..!

Kelat - adui. teringat exam last paper PDD product design and development. punah harapan nak four-rata sem ni. -_-


Oh. aku tertunggu-tunggu rasa Sedap pulak. Bila kah? Adakah selepas 7 haribulan Mei 2010 masihi...sama-sama kita nanti kan. FYP mode ON, hantar kan ke 23334.

heh.. sekarang aku rasa.. hmmm.. rasa is a kind of taste that we taste by using our tough. But how can our emotion have the taste too?

*euww.. gamba tough tu disgusting tak beragak!*

teringin nak kupas isu kawan makan kawan.
takpun isu "golongan-ku-lambai-bye-bye"
tunggu !!

9 comments:

E.d.Y said...

nice entry..huhu

anis said...

mek..ohoo tahniah babe.... dh settle dah ati ko erk.. aku jerk ngah dup dap dup dap...haaa

HanEm Manje said...

i loike this entry so much!! haha....Very Creative sayang!

mekMizah said...

EDY : thankss!!

ANIS : anisss... gudluck dear! ko msti tarakhal punyee..

mekMizah said...

HANEM SYG!! hehehe.........ala.. ala.. mane de.. ko suke kan gambo lidah tu?? hehehe

HanEm Manje said...

hahahahah =))

gambo tu yg paling interesting..but seriously..this is an interesting entry... =D

mekMizah said...

HANEM : u always comfort me with very nice words la dear.. aku tgh sedih2, ko puji entri aku, trus senang sket ati ni.

thnks for always being there for me. :)

ain_dira said...

suker suker..=P

mekMizah said...

AIN DIRA : tenkiuu.. =)

Newer Post Older Post Home