Sunday, February 21, 2010

Yes, she is neither good nor perfect...

Benar lah pesan orang-orang tua. Jangan suka, suka sangat.. nanti esok ada yang berduka.

Huu..
biasa nya kata-kata ni macam isi dan kuku di dalam dada,
tapi kalau dah tersurat, pasti kun, fayakun...

Semalam elok happy mandi sungai even tak lama, pergi kenduri jumpa kawan-kawan lama, bertukar cerita bersama kawan, main game kat arked macam dia yang punya..
sampai gelak tak hengat dunia.. uncontrolable level of happiness..
Ya, dia gembira semalam.

Tapi hari ini.. ini hari..

ingatkan panas sepanjang hari, tapi hujan di hujung petang..
keadaan cuaca macam meniru perasaan si dia.

Dan benar lah kata pepatah,
kenyataan itu pahit untuk ditelan..

Mungkin..
Macam selumbar susah nak keluar,
macam pisau menoreh lengan..
Macam kereta kalau kena langgar,
macam jatuh terseliuh di kaki..

Perit. oh!



Damn, it hurts deep inside.

2 comments:

HanEm Manje said...

wuwuwuwuw...jgn la sesedeyh....anything i can help u with??jus lemme noe ok dear

.mek.mizah. said...

MAHMAH.. hehehee, ok.. thnks for ur concern.. *hugs*

Newer Post Older Post Home