Tuesday, February 09, 2010

Membeli-belah secara atas talian. cool jugak~

Sesambil aku melepak kat GPCL yang mungkin dua tiga bulan lagi aku dah tak datang lepak lepas ni sebab dah habis belajar (mmg purposely sebut neh, haha), baik la kira nya aku nak promote sket blog kawan-kawan yang buat bisnes online. Sementara internet gerak laju neh, tapi takde la laju sangat, Digi campus cakiaq aku tu jugak lagi laju ok, tapi boleh la aku sembang petang kejap kat sini.

Promote, promote neh.. untung-untung dapat gak komisen or tak pun diskaun 50%. haha.
(padahal aku tak tau dah nak buat ape kat sini, nak dok mengadap Facebook dah rasa macam loser gila. takde org nak layan kat sana)

Maka nya, mari lah kita layan bisnes online super-cool neh.

  1. Nak beli exclusive shawl? ok sila click sini
  2. Nak beli tudung bawal high-class? sila click sini
  3. Nak beli kain sari or cotton cantik? click sini pula!

Haih, bila plak aku nak buat bisnes online sendiri neh. Nak jual muffin, kek, cookies, baju, tudung, dan semua la! ok sape nak tempah? sape? sape? hahaha... (gila kuasa)

.


5 comments:

HanEm Manje said...

hahha..aku nak tempah dressssssssssssssss~!

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

hihi..sayang ZAZA kerana mempomot blog saya.. nanti saya blanje eskrim

.mek.mizah. said...

MAHMAH... haha. tunggu aku master dlu dlm sewing ok!! =)

YUYU.. hahaha, nak eskem! nak shawl jugak! hahaha

~ ReD ~ said...

nak buat online shopping ker?? ok apa..=)

.mek.mizah. said...

RED.. haha, mungkin nak buat.tunggu ada masa. hehe..

Newer Post Older Post Home