Saturday, February 13, 2010

LIVE from Syarikat Bas Transnasional..

.
Kalau aritu LIVE atas keretapi, tapi kali ni kita buat liputan LIVE atas bas pulak. Hehe. Korang baca je la jgn cop aku blogger-gila plak pasni, dalam bas pun nak sibuk update, haha.

Jalan tengah jem! Aiguu... Mcm ni elok2 jalan 4 jam, boleh jadi 6 jam la kot. Cis2.. I dun like dis.. Dah la tadi pun flight a.k.a bus delayed. Suppose naik kul 5, tp dah jam jam ENAM! Oh, kurang my quality time tau.

So, disebabkan nak bejalan jugak time TAHUN BARU CINA, terima je cik mek oi. Ok2. Padan muka sendiri.

Sh*t, bas neh buat emergency brek plak. Nasib baik sempattt! Dah tau sesak kat depan tu, jalan jela mcm siput. Xpe, I xmarah u..hehe.. Biar lambat asalkan selamat. Ok, budak kecik pun tau ni.

Layan betul.. Sambil dok bus dgr lagu-lagu rock kapak. Haha. Dlm hp ni ade 2 je playlists. Satu lagu rock kapak yg tokey hp ni masuk kan time beli dulu, xpe, layan je pasal free je dia bagi even byk gak yg aku xpernah dgr mcm lagu TAMING SARI? Haha.. Layan2. Yg kedua lagu omputeh yg aku masuk kn aritu. Sebab dah nek kematu telinga ni, tu yg dgr rock kapat plak. Best gak rupanya. Hah! Pastu start la berangan2. Oh! Indahnya wa ckp lu! Hehe.

Uh, panjang gak jem nye neh. Mcm imposibble neh nak sampai kul 10. Huwaa.. Nk tekucil, adei..adei.. Tetiba teringat, kalau dulu2 bas ada toilet kat belakang. Hehe. Tp transnasional aku neh takde la pulak. Cis! Tahan2..

Oh! Terima kasih kalau anda berjaya baca sampai setakat ni. Haha. Aku membebel apa kat atas pun aku dah lupa. Nak scroll2 tgk atas blk mcm malas la kan. Pakai hp limited betol. Xpe2, ini pun dah kira bersyukur boleh guna. Hee..

So guys! Hepy chinese new year to all cina diluar sana. Sory, saya suka dim sum je. Len tak. Hehe.

Oh! Esok valentine's day. Mak aku marah ok sambut neh. So, aku join2 marah jugak kat sapa yang sambut. Anda TAHU kan kenapa? Ok2, aku xcerita blk. Hehe.

I'm heading to setiawan dear. Doakan aku sampai dan pulang dgn selamat. Ok la.penat dah jari jemari aku. Kang jadi mcm iklan rangkaian talian apa yang aku pun lupa dah, ala iklan ibu jari dorang sume bengkak berbalut tu... Ingat tak? Ingat tak?

Adui, lagu ape neh.. Potret monalisa.. Oh dem.......


.

10 comments:

dzul hafixi said...

gile rajin apdet..
haha..

hv safe journey babe..

david santos said...

Happy Valentine`s Day and Happy Chinese New Year

PutraRocker said...

ceh..g bercuti tak ajak aku yerk..damn..hahaah

.mek.mizah. said...

DZUL.. Haha,rajen pasal bosan nak mampuih..haha.thnks :)

SANTOS.. Sory!due2 tak sambut.

ROKER.. Ni trip pempuan,kang ko malu2 kucing.haha.

HanEm Manje said...

....tak diajak gak....wawawawa~~~

.mek.mizah. said...

MAHMAH.. erkk.. alamak! hahaha...

HanEm Manje said...

hahahahaha=))

.mek.mizah. said...

MAHMAH.. nape ko gelakkkkkkk?? =P

Anonymous said...

zaman bile bas ada toilet mek.. skng sume dah xde dah... haha... baru ko tau btape hebatnye trefik kt hiway time CNY.. aku penah lek dari kedah ke kl mau dekat 12jam kot dlu... huhuhu....

.mek.mizah. said...

ANONY.. sapekah anda??haha.
ko tak bace abeh ke? kan aku tulih ctu DULU2. memang la skang takde. ish2... :P

Newer Post Older Post Home