Saturday, February 06, 2010

Tak rela share toilet dengan..................

As usual, bila masa itu sepatutnya penuh dan langsung tiada senggang untuk perkara lain seperti minum air dan termenung mesti time time tu jugak la kepala sibuk terpikir nak tulis macam-macam.

Ok, bukan salah jari tak bendung atau perut yang lapar. Tapi salah kenapa pasang connection bila sepatutnya kena habiskan katam notes sebelum tidur. Ya! saya setuju. salah internet. deymm~

Aku bukan apa. Ops! Saya.. err.. aku.. haih! Aku rasa, using SAYA macam tak berapa nak ada chemistry dengan diri sendiri. Tiba-tiba macam BAIK sangat dan diri cik mek ni tak la BAIK sgt, jadinya tak ngam di situ. Tidak ok. Hipokrit di situ.
Fine. Aku tengah stress.


Haish!
Banyak-banyak toilet kat dalam blok aku ni, toilet hari-hari aku jugak la kau nak share. Aku tak rela ok. Not even you. Kalau kat rumah pun aku jarang share toilet dgn org, even sebenanya aku yang perasan toilet kegemaran tu aku yang punya. Aku bukan apa, bukan nak kedekut. Aku kasik je kalau kau nak share. Aku kasik je kalau kau nak tumpang. Kalau angin aku elok, tak mintak permission pon aku tak kesah. Aku kan susah nak 'panas'. It's fine bebeh.

Ye la, melepaskan hajat tu kan dah macam kemestian setiap makhluk. Len la kalau kau sembelit or tak cukup organ penting tu. Mungkin la aku tak bising.

Tapi peel kau ni aku dah tak boleh nak tahan la. Kasi chance, kau buat hal plak. Bukan sekali je kau buat macam ni. Masuk ni  kali ketiga ok!. Euww.. tak larat dah aku nak counting perangai buruk kau ni.

Hangin betul.


Kenapa la bawah sinki tu jugak la kau nak melepas?!
erghhh..........i dun need extra aroma lagi dlm toilet tu...
sekarang kau jawap, aku nak gosok gigi kat mana?



Ni la yang aku malas bagi makan kat anak kucing yatim piatu.
Mak dia tak sempat ajar membuang sepatutnya atas pasir.

busuk!

.





5 comments:

myfr3ak said...

ahahaha, title da buat goyang. Tetiba masuk part kucing! Hahaha, senget~

bruce lee said...

busuk ar mekk
geli2 tekak baca post ni
buweekk~

.mek.mizah. said...

FREAK. hahaha. cool kan kucing neh.ceh btol.

BRUCE LEEN.. hahaha.jgn muntah siniiiiii!

Enchek Sepang said...

lawak kot ko ni mek. aku soh ajr cmne aku aku ajr ko berak.. ko try plak ajr kucing ko tu. haha kompem kucing tu nnt hebat cm ko. wahaha

.mek.mizah. said...

ENCEK LALAT.. cesss,, ko bhn aku plakk..mak aku kot ajar cane nak ek-ek.. ble plak enko. hahaha

Newer Post Older Post Home