Thursday, October 01, 2009

bantuan! bantuan!

SELAMAT DATANG BULAN SEPULOH!
tak sabar nak masuk bulan depan!!

Hohohoooo~
aku nak post juga something before aku tidur.
Dari tadi memikirkan something tu, tapi entah.. blurrr~

Ok.. aku nak tanya..
Macam mana nak relate kan Islamic Perspective dgn kemajuan sains dan teknologi?

Sapa-sapa ada verse Qur'an, Hadith or sources mana-mana.. tolong la aku ni.

Aku tak cukup bahan nak support point aku..
Setakat tau yang Islam encourage kita menjadi lebih maju
dan improve kehidupan kepada yang lebih baik..

Aku perlukan source dia..
kalau ada website yang aku boleh rujuk, bg link dia ok..

Thank you so much! -_-"

p.s. : stress dua tiga hari. mandi basah. makan kenyang. tapi tido tak lena.

4 comments:

teh said...

mek oh mek

g tengok kat website harun yahya
ada banyak sgt info
ko pun blh donlod buku2 dia dalam bentuk pdf
http://www.harunyahya.com

aku nak bagi direct tak hafal lak verse2 yang berkenaan
gudluck!

.mek.mizah. said...

TEH.. wahhh~~ tq beb.. [teharu] keke..
aku korek2 kang dlm web die..

iz shawls said...

kami sdg bt promotion shawls.
Untuk pembelian custom made shawls sebanyak 3 helai dan keatas,
anda layak mendapat 20% diskaun untuk setiap helai. jom shopping :)
http://izshawls.com/

.mek.mizah. said...

IZ SHAWL? hmm..ok.

Newer Post Older Post Home