Sunday, October 11, 2009

Open House... kemudian aku update.. ni pre-story je dulu.. =)

Nothing much I can type over here rite now..
Later I will update about my "Makan-Makan @ OpenHouse".

Sekarang tengah penat + penat + penat = penat kuasa sepuloh.
Tapi walaupun penat tu kuasa seratus or even sejuta,
aku rela.. yg penting misi aku tercapai..

Puas hati dpt conduct open house sendiri,
but not to forget, my beloved frens yg sangat buat aku terharu..
Thanks Asmah and Usna.. korang mmg cool!
sanggup tolong aku buat itu-ini.. *kiss sket, haha*

Pada yang hadir..
nnt aku state kan jugak nama2 korang,
skng tak sempat sbb aku lost jap nak ingt kesemuanya.. hehe..
THANK YOU SO MUCH TOO!!

Even aku da menggelabah tak cukup makanan,
tp Alhamdulillah semua balik perut kedepan gak aku tgk.. hehe..

Photos will be update soon too,
thanks juga pd camera mahal keri.. (@_@)"

Ok.. zZzzzZZzzzzzzzzzzzz~

p.s. : I got to know a new story, and seriously hati aku pecah pd hari ini.  Happy dlm luka.

==

12 comments:

rAmiZa.mY said...

pantas gila..hahaha
maceh mek

HanEm Darling said...

aku kenyang~!!

please read my Edisi Khas post....lalala~

anis said...

dear... what happen...aku ske g umah nko..ske..ske...kenyang... and dpt jumpe nko..hehehe

zaiMi said...

bestnye open house.. msti makanan sedap2 sume smpai xcukup.. hehe

shepha said...

ok nak tau story hati luka

pwincess_mymuch0ok said...

mek, aku cukup jew mkn k0t..
2x tmbh 0k...
tu p0n cm x larat2 dh nk mkn..
neway,thx ek jmput kami2 semua~

ala apa ni dh epy2 pastu sedey plak??

AINI NORAINI said...

sori mizah...
aku xdpt g..makcik buat open house jugak on the same day...
sowi....
T_T

.mek.mizah. said...

MIJA.. haha, sblm tdo punye taip! =P

HANEM.. syg! okehhh. [trus p bace]

ANIS.. aku pon ske GILA jmpe ko!tharu ko ingt aku dr dlu senanye.. hehe..

ZAIMI.. mknn mmg byk gle! abeh gmuk dah..haha

SHEPA.. i'll story later.oh.aku tak pndai nak sedeh ni.. wuwuw~

MAI.. maiii!sowi..mcm tak brape entertain kowg sume..serius, aku mcm rase tak sedap plak tak smbg lame ngn kowg!! waaa... a'a..de cte kurang bes...

IRA.. ala,takpe yg, raye2 ni mmg murah rezki.. hehe..

melur natasha said...

ape kes hati ko pecah???

.mek.mizah. said...

MELOR.. pjg la cte..aku mls nak korek rahsia hati... ~_~

Biskutz said...

salam.. wah uat open house.. tak jemput kita pun.. huhuhu.. (^__^)

.mek.mizah. said...

BISKUTZ.. hye.. wslm.. =) alamak! taun dpn ok?

Newer Post Older Post Home