Monday, October 26, 2009

"It's not an Open House, just Makan2 Bersama" -episod depan tabir!

Ok! mari sambung cerita OpenHouse di rumah aku tempoh hari! Mungkin korang boleh baca dulu Part 1 dia kat sini.. [It's not an Open House, just Makan2 Bersama" -episod belakang tabir!] Ni kira sambungannya la. before pending post menjadi semakin banyak dan sangat outdated, baik aku selesaikan harini! yeah..

Huh.. kejadian dah lama berlaku. Maka nya ingatan aku pon dah pudar. Lupa dah! Aiyoyoo~ Cuma yang aku ingat orang-orang yang datang dengan penuh cekal menapak ke rumah aku yang jauh serta mengabihkan minyak ini, sbb aku teharu mereka sudi datang. Tapi itu tak mensia-sia kan sebab aku telah membalas dengan sendawa kenyang utk korang. hee..

Ok la. Mari kita share gambo~ Kredit to keri for all da really nice photos.
[aku saje buat kau kembang keri.haha]

Asmah ngan Usna. my tulang belakang on dat day. sungguh byk jasa korang. melayan semua arahan aku, diktator tak aku? tak kan? aku baik kan?
nanti korang buat kenduri insyALLAH aku mesti dtg awal! huhu~

geng t.a.b.a.h.
ahli kumpulang : mek - melor - shepha - mija


soto yang tak sempat aku rasa.. sob3..


event selit-an, collaboration antara aku and melor.
maka nya sila sediakan kek juga pada besday aku nanti.


geng-geng uia.. mostly classmate aku bersama fira and geng spider..
[oh! rindunya pada geng spider yg semakin renggang ini..]


from left: dibah, yati husna, fira, feeza, fiza, yuyu, yatie, usna, papud, ecah.
duduk from left: zatie, mimah, nisa'
in front: mek da taiko.
[kalau ada yg berkenan, sila kemukakan pada si taiko itu.]


sebelum mereka pulang. tp yg 4 depan tu tak pulang-pulang hingga ke petang.


aku baru perasan, ada keri terselit dilimpahan perempuan ini. how dare u be there..


our first miting. bagus2. attendance memberangsangkan. bole proceed to next agenda.
mija - melor - mek- keri - shepha


bersama geng SKDABB. very thanks pada korang yg dtg!
belakang from left : am, japit, akmal, alip
depan from left : mai, nana, mek, musa, paiz


event selit-an.. besday shepha, mija and keri.. ops.. takde plak mat sorg tu..


keri kena penyakit excited-sambut-besday. haha


besday gurls and boy.


ini dari kamera sponser, tp tgk next photo plak..


dari kamera murah ku..


tuan rumah yg komited bg anak-anak makan.


geng berjalan. Leen ngan Rash. bersama adik leen, sabar and boipren Rash, Ubai.


jemput makan.. hehe


photografer(s) of the day. tp ni aku yg snap. ada bakat tak? >.<


wit anis! my chilhood fren yang baru ketemu semula after almost 11 years.
itu pon jumpa kat blog! memang jodoh kita kuat....... bila nak gi genting anis?


bekas kueh raya yg bulat tu aku yg beli. cantek tak? sila setuju.

 
Leen mau pulang da~ thanks for coming!!


supporter terhangat aku. talhah - ana - yam - amuk
ada kenduri ke apa mesti dorang datang.. 
amuk rumet ku dari metrik hingga kini. huhu~
tak sangka berkawan begitu lama dgn ko!


ana! if I told u dis mesti ko marah.. haha.. mak aku ingat talhah boipren aku.. kikiki..
but dun wori, aku tak menduakan boipren kecik aku tu..

Okla.. byk gila aku bubuh gambo. Meriah je nampak kan. Memang meriah pon. Mana tak nya, kawan dari sekolah rendah sampai kan ke universiti, yg datang. Ini pon tak semua, kalau semua?? tunggu aku kawen je la nanti. hihi. Geng institusi fesbuk pon ada gak. Menarik betul. Siapakah geng tersebut? hah.. itu kena story len episod la. tak larat dah aku menahan ngantuk ni.. Sebelum tu.. enjoy gambar muffin ni..


buat cuci mata korang je la. dah abeh semua nye!


fresh dari oven! nyum!


p.s. : maaf pada yang tak sempat aku jemput! gur.. gur.. jgn marah ok!
p.s.s. : wuwu~ takot mija marah psl tak g pv.. sori syg!

7 comments:

shepha said...

sayang.belakang TAKBIR ke belakang TABIR?

kredit to kemere keri.
tapi photographer terlampau kamil haha

.mek.mizah. said...

SHEPHA. aku pon kempius sebenanye.. hahaha.. mane yg betul syg? oh! salah plak.. time kasih kamil!!

HanEm Darling said...

sedapnye muffin~!!!

.mek.mizah. said...

HANEM.. hihi~ ko da mkn byk!

ulaq ayaq said...

alalala.... meriahnyer open hause dia. awat tak ajak abg penyamun dan peragut sama masa buat open house tu. tentu mereka mereka tu suka... kan? kan? kan?

ticnube said...

ye ke mekk... nak g ke.. nak g ker... tgk pic nko buat aku lapo balik...muheheheehh

.mek.mizah. said...

ULAQ-AYAQ.. cis.takde idea lg bes ke?

ANIS.. nakkk... tp sem dpn. skng aku muflis.

Newer Post Older Post Home