Thursday, October 29, 2009

Network Persahabatan Yang Pelik! tapi benarr...

Tak lama dulu aku di rundung masalah seperti hilang teman. Tapi tuhan kan Maha Adil. Hilang berganti!
Thanks God.. =) Dan hopefully kisah lama tak berulang kali ni.. [harapannya lagu sejarah mungkin berulang tu tak kan valid untuk situasi ini. haha].Walau apa yg terjadi.. badai menyimbah ke.. earthquake mengongcang ke.. kawen tak jemput ke.. ada kawan baru masuk line ke.. atau apa saja bentuk rintangan yg sibuk menganggu.. kawan tetap kawan!

Dan! Yang lama takkan dilupakan dan tetap di hati. (^_^)"

Nampaknya mcm ni la network persahabatan yg terbaru di bina.
Dia ni kwn dia, dia tu kwn dia ni.. dan berpusing-pusing mcm tu la ceritanya.
Dan akhirnya semua connected! dgn jaya nya
Tapi mereka semua dari unibesiti yang sama, aku je len.. huk2..
Tak bole ade racist ok shepha.. aku warning di sini!


figure 1: Network Caca-Marba

1st miting.

2nd miting

3rd miting

4th miting [aku da betol kan ni mija.haha]

and hopes it will goes with uncountable miting on next coming days..
(^_^)"

friendship is like cupcakes. sweet and variety.
when you eat you can feel the excitement,
dats what we feel to our friendship.

[photos credit to fesbuk mereka.]

p.s. : sila belanja aku wahai kawan-kawan ku yang BERGAJI.. =)

9 comments:

shepha said...

lepas ni aku boleh assign ko buat carta organisasi.haha.

meeting seterusnya bowling.woot.tapi don takde dah.tsk.


btw syg,thanks for the recipe hehe

Odette said...

melur kt tengah2 tp melur gak yg slalu xd. haha..


p/s: ko jgn la wt mija taching ngn ikan2 ko yg kt bwh ni..

.mek.mizah. said...

SHEPHA.. tu la.tp sbb aku tatau sape dlu sape kemudian tu jd caca-murba.. wahaha..
jadik takkkk recepeee tu??

ODETTE.. nape ngn ikan?

rAmiZa.mY said...

mek syg, 4th, bkn 4rd..

bowling sblom telor balik? woot woot..ahahaha

kasridona, bek ko diam..!!

ticnube said...

pandaii ko wat mapping erk.. teruja aku..aku setuju ngan tajuk ntry nko..:))

.mek.mizah. said...

MIJA. haha.aku terikut2 3rd tuh.. die da blk da pong.. apesal ngn ikan mija??

ANIS.. hahhaha.. mmg pelik weh.. =P

k.e.r.i. said...

cepat terima kasih kepada fesbuk dan blog.
kalau tak, ko takkan jumpa geng macam ni.
hahaha

teh said...

aiyark!! pening tgk ntwork 2
hahaha
nway tahniah la
semoga kamu gembira bersama teman2

.mek.mizah. said...

KERI.. yela,thnks admin fesbuk.=P

TEH.. thankss my dear.hehe.kte teman juga kan?

Newer Post Older Post Home