Tuesday, September 29, 2009

STUDENT UIA.. sila tukar password.. kang tak boleh pre-reg..!!

Apa la nasib. Dah 4rd year baru sibuk nak tukar password! hangin betul. Harini kena tukar, harini pre-reg pulak, terkial-kial la nampaknya. Mati la kalau tak ingat.... T_T

[click to enlarge, baru nampak jelas.. macam pantun plak.. haha]


[link]


Kalau tukar biasa-biasa macam no pin yang lama or no pin kad bank takpe gak. Tapi yang hampeh nya kena tukar jadi macam no pin pintu besi yang kat dalam dia ada duit-jongkong emas-diamond. No pin bank aku yang ada berjuta tu pun pakai 6 digit numbers je semua. Tensen.

Tak percaya?

[link]

hah.. try baca ni pulak..
[link]


semua atas keyboard la dia nak.

p.s. : Nasib baik la ini aku nya last pre-reg.. tapi takda subjek nak add! -_-"

8 comments:

::h.i.k.a.r.i..k.a.m.i.y.a:: said...

Turut geram.. terase macam main game, kata seorang sahabat...
Demand gile kot die nak macam macam.
sampai nak 31 point.
tensen je.. berulang kali tuko tuko tadi..

rofl.. aah macam peti jongkong emas je..

.mek.mizah. said...

HIKARI @ paan.. tu le psl.. jongkong mas pon tak camni.. ngekss~

AINI NORAINI said...

tu ah...macam sengal je....
da final year pon kene tukar pword bagai..
sptotnye da final year ni..excluded la...hampeh betol....

.mek.mizah. said...

IRA.. mmg sangat sengal! tamau smbg belaja kt uia dah.. *merajuk*.. haha

zelo55 said...

wahahaha...
baru je tuko nih...
bnyak kali test da...
last 34 markah...
wahahahah...
mantop2....tp seriusli sistem uia ni hampeh...
yahoo mail or facebook tak sampai cmni...
ok je...hahahah

.mek.mizah. said...

ZELO.. mmg hampeh. pandai educate anak org, macam2.. jd engineer la, doctor la, software developer la.. tp last2.. system sendiri hampeh.. aduyaii..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tukar2 password ni kekadang menyusahkan gak
takut terlupa password baru.....

hu hu hu

.mek.mizah. said...

KAK YANIE.. mmg nyusahkan pun.. waaa.. dah la kene buat pelik2.. dol btol..

Newer Post Older Post Home