Thursday, January 08, 2009

...no title needed...

wowo~ actually nak tdo dah lps sume nye aku dah kmas, blk aku nmpk kms sket kalo nak dibandingkan ngn 2 jam yg lps..haihhh~! tu pon, stlh aku nengok takde tmpt nak tdo sbb katil full ngn macam2, catridge la, wallet la, laptop la, baju berelai2 la, n mcm2 agi.. so, ble dah terase sgt semak and rimas, aku nekad utk mengemas dgn gaye tip-top, bak kate mak aku.. mak aku kate, aku nie kalo bab mengemas and deco2 mmg tip-top, tp kalo bab menyepah pon mmg top-tip gakss~ haha.. realitinye, aku mmg camnie, dah terase rimassss baru reti nak kemas, sbb sbgai engineering student, life mmg sgt hectic, tak smpat nak kms2 sgt, len la cam dak kos len, contohnye cam kwn aku dak ilmu wahyu tu, blk die setiap hari mmg mavelessss la~ mmg malu la nak dibandingkan dgn blk aku..keke.. memule dlu, aku rase cm super pemalas gak bile nengok keadaan blk aku, tp ble aku nengok blk org len(especially dak engine la), 2 kali 5 jekk ngn aku, and ade yg lebeh 'hebat' tau dr aku!! (dis is wat we call as perli ok..) ehhhh~ tp sblm tu, jgn la pk blk aku nie telampau la sepahnye, aku takde la SEMALAS itu, lalalaaa~ no..no..no.. i'm not like dat.. :P
(still tanak ngaku, cess..)

tempat stadi..

tempat conteng2..

baru mlm nie aku free sket, 2 mlm lps sibuk sgt ngn repot dan esaimen..haihh~ cmnie kot life 3rd year 2nd sem student, baru2 je nek sem dah kene wat mcm2.. *letihh2* even amok(roomate) pon heran nape beria na aku rajen ttbe wat discussion tiap2 mlm..haha~ (akceli aku bkn le tahap yg rajen wat discussion, wat ble 'terpakse' jee...emergency2...)

so, mlm nie je la baru le ade mse nak cte2 dlm blog hakuu nehh...hihi~ sowii yee...lmbt dehh..

emmm...6aribln aritu duet dah masok!! yeyyy~..huhu...sonok gle..yela, aritu dok tmn org g shopping, aku melopong aje tgk depa bli, huk2... ingat kan the next few weeks kene ikat perut gak sbb duet tade, tp ALHAMDULILLAH masok dah...(^_^)" ble duet masok, mule la kepale aku dok pikir2 ape nak beli...heeeeeeee~ td g jusco dah dpt beli sandal sepasang, bes2.. ni aku beli pon sbb yg lame dah terukk bangat and owg tgk pon dah nek geli ngn sandal lame aku..haha~ so aku 'tpakse' beli.. tp td takde choice, aku nak kaler itam, yg ade kaler cekelat je, size dah tarakk.. tu la, sape suh kaki size 8 keatas, mmg susah ler..nak tanak beli aje la, sbb mls lak nak p carik kt jusco len, buang mase..cewahh~

cantek takk..??

ahaa... dis week aku bru stat program diet-ku.. alhamdulillah dah 3 hari bejalan ngn lancar, even terase letih sket tp aku kene kuat kan semangat.. Kalo org len leh wat, kenape aku tak leh.? go..go..mizahh.. siang aku juz mkn ringan je cam meehun goweng, avoid nasik.. then ptg aku g jogging.. btw, thanks kwn2 yg sudi teman aku g jogging..thnks to asmah, ecah ngn aritu ricca, dedek n sue.. aku mmg besyukor gle sbb at least everytime aku nak g jog, ade yg teman, if takde lemah gak semangat aku...huhu.. selalunye jogging kat tasik blakang mariam tuh, nnt sumday i'll upload some pics kt tmpt kejadian.. and then, mlm lak, setakat nie aku avoid mkn..mnm air je.. tp aku rase tak mkn tak bgs sgt, sbb ble nak tdo mst takleh, susah nak tdo.. tak rase lapa, tp sbb kosong sgt perut susah nak tdo.. haaaa, tp.. senang nak bgn! sbb nye, bgn nak mkn kot...keke.. so, ade pro and contra nye la.. aku rase, better pasnie mkn buah la..td pon dah beli epal ijau ngn tangerine.. tu icak yg suggest, thanks icak~

k la..ape ntah yg aku dah melalut neh.. thnks la pade yg sudi bace..hehe... odahh..aku dah update! =p

sblm tdo, aku nak share my feveret quote..

meaning : kalo kte malas, mmg takde ape2 reward utk kite, tak kre la mls belajar ke, mls solat ke, mls mandi ke, mls tolong mak ke(aku le tu).. so, think again.. dun be lazy.. it'll destroy u slowly.. (quote nie aku dpt mase kelas lukisan kejuruteraan form 5 dlu, cikgu LK aku yg slalu ckp camnie, die relate kn ngn keje LK ktowang, tp bg aku kata2 die nie sesuai utk semua keadaan, thanks teacher..)

p/s : lehaa, nnt aku wat tag ko tu k..dun worii, i hve many things to say bout u... (^_^)"
.
.
.
.:: lalala~ ::.
mizahhh

2 comments:

teh haha said...

da dpt duet, bile nk blanjew ak plak??? hehe. beli kasot ohh. eh. klu ko ad nmpk kasut wane merah yg lawa, habaq kt ak. ak tgh cr kst wane mrh r. hik

mek mizah~ said...

haha... jom ah p jalan.. nak nek kete baru uuuu~~ =) ehh, merahh.?? ahh nnt aku p jln2 if tenampak yg cun aku bgtau ok!

Newer Post Older Post Home