Friday, January 02, 2009

...my wish for 2009...

hehe, da masok 2nd day of 2009 but still aku tak wish lg epy new year kan....??? ok laa..

Happy New Year guys~!!!
may dis new year, will be full of blissful and fun!
and also diberkati dan bertambah iman di dada...
aminn.. (^_^)"

what's ur resolution.??
last year nye da termaktub ke lom.? hehe..

hmmm, tahun baru dah menjelma, tp aku rase mcm takde azam baru lg, bak kate omputeh resolution...kan.? membuat azam baru bkn la tradisi aku actually, sbb selalunye aku tak penah fulfill pon ape yg aku azam kan, yepp...its true... juz aku lebih suke kalo azam tu ditukar kpd pembaharuan atau perubahan... itu lg bersemangat rasenye nak dilaksanakan...

and so, currently perubahan ape yg aku nmpk skng ade lah untuk menjadi lebih baek dr yg sebelum nye and menguruskan bdn!!! wahhhh...since odahh dah lost 4 kg (congrtazz odahh), aku pon nak challenge diri sendiri utk lost kan beberape kg b4 kenuri Salih nant...huhu~ when there is a wedding, there is a lots of ppl and beautiful cloth too! (*_*)" so, aku ade dlm 4 months from now, and i guess i shud start it from now!!...yehh...jgn tak tau, Salih nye wedding insyALLAH by ujung bln May nnt, huhu...so, leh la kte2 wat gathering nnt!!! =)

b4 dis, byk dah aku dok survey2, nak join program diet yg mane, aku mule2 interested gak nak join Herbalife, but then, cost die mak aiiiiii~!! per month dlm 300 lebeh gak la, tp kesan die agak nice... wat mse nie, aku dah calculate sume, mayb affordable kot (tp tu setelah dikire mengepow FA-MA) , tp ble dok tgk procedure utk register membership die punye la payah, sikit "down" gak la aku... nak kene men pos-mengepos, haihhh~ leceh!, dats why tebantut smpai le ke harinie.. eheemmm.. (mayb sbb aku jmpe independent distributor yg susah nak jumpe kot ...hmmmmm...berfikir jap..)

and currently, (erkk, sejak hal kt midValley smlm kot) aku tgh dok survey satu lg program yg baru...tp a bit segan nak cte kt dlm nie, nnt la baru aku meng'expose kan cte tu, wat mse nie perlu dibubuh under confidential file dlu sbb unsur2 blushing tu ade di sini..hihi~ (saje kasik suspen..=p)

p/s : ahhh~ azam aku sedang membuak2...haha...
.
.
.
.:: epy new year ::.
mizahhh

2 comments:

pwincess_mymuch0ok said...

mek, gi jogging la... control mkn.. jgn amek ubat ntah hape2 k.. tkt ada effect.. well, aku ase ko dh kuwus apa.. nk kuwus apa ag??? peliks aku...

ana rauda said...

eitt...
kalo nk herbalife, my aunty ade jd agent die
n die dok kat sg merab je wehhh...
but aku rase...
the best way to diet is...
jgn makan after kol 7 and aku avoid nasi...
so kalo x tahan sgt...mcm ko mkn laa nasi sekali seminggu...or kalo memlm lapak, mkn snack seperti yogurt n buah2...sure ok lahhh!!!chaiyyokkkk

Newer Post Older Post Home