Wednesday, November 04, 2009

Pergi belajar la, exam nak dekat!!

Adeh. rasa nak muntah pon ada bila mengadap kertas-kertas beselerak dalm bilik. Tu yang terpaksa lari pergi luar bilik and sekarang ni la aku, tengah menaip kat luar bilik semata-mata nak kan hot spot wi-fi. Sini je yang dapat, dalam bilik aku HAMPEH!. Disebabkan digi edge aku tak mau topup pasal nya karang ada yang tak belajar sebab mengadap internet, terpaksa lah gagah kan diri melepak kat luar ni. Nasib baik redup sikit kat luar ni, angin pun sedap je even depan sikit dari tapak landing aku sinaran matahari direct terpancar kat situ. Kira aku nak kata kat situ je la panas, tempat aku duduk ni nasib baik la tak. Kang ada roasted-human plak. Sure gerun!

As a short and quick post, nothing much should I type over here. Just wanna wish GudLuck to all people that have exam to face on. Ho-ho-ho. Exam memang sangat menakutkan. Lagi menakutkan bila hari-hari sebelum exam, tidur adalah sangat cukup. Itu petanda kau tak belajar la kan. Haha. Patutnya, bila nak exam tidur harusnya biar tak cukup. Sebab masa harus dihabiskan duduk di atas meja belajar, dan BELAJAR. Bukan cukup kan kat atas katil.

So.. saja nak share exam schedule.. hehe..

5/11/09 - 2.30 pm - Production Planning and Control done! 
9/11/09 - 9.00 am - English for Academic Purpose
12/11/09 - 2.30 pm - Quantitative Technique
13/11/09 - 9.00 am - Metal Cutting

GOOD LUCK PEOPLE!
AND GOOD LUCK TO ME TOO..
STUDY AND BERDOA LA BANYAK-BANYAK.. =)

wohoho. study smart?

P.S. : OH! tak sabar mau ke Kuching lepas exam!!!
p.s. : memang sangat banyak plan dalam kepala lepas exam.. huk2..

8 comments:

Teh.haha said...

good luck dear~~ :) hbs blaja, mohla apply cni. hihih

PutraRocker said...

bapak serabot..ish3..hahaahah...gd luck nyah

.mek.mizah. said...

TEH.HAHA.. ada post utk manufacturing studen ke??nakkk!!!

ROKER.. stended la nyah exam week. -_-

ticnube said...

mekkk.gud luck..gambate... muhheheh..nko mesti leh.. lalalal..

.mek.mizah. said...

ANIS.. huk2.aku kuat penyakit lupeeee.. =(

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

selamat berkuching kuchingan..uhuk )=

Grayscale said...

Good luck for your exams!

.mek.mizah. said...

YUYU.. u kan nak kawen.. opss..

GRAYSCALE.. thanks!

Newer Post Older Post Home