Friday, November 13, 2009

HAPPY BIRTHDAY MEK! =)

hye! saya baru sehari..

Arghh.. sedap nya dapat tido dgn cukup nya. haha. Gila betul, exam tadi ngantuk gila. Bajet tido beberapa jam je semalam. Tapi still hampeh gak. Banyak gak tak dapat jawap. Tapi aku keraskan je dok kat kerusi kat kelas exam tu sambil tunggu detik 12!. Oh.. serius.. tak pernah aku tak sabar nak keluar exam kecuali hari ni.

Yepp.. today is my birthday! Aku macam heppi terlebih pulak. Dapat wish-wish birthday kat henpon terasa sangat la excited. Dapat wish kat fesbuk, pun sama heppi jua. Tapi sebenarnya dari last week rasenya aku dah dapat wish dari kawan-kawan kesayangan. Haha. Tapi still! tak membuatkan ke-excited-an maksima macam hari ni.

Kalau boleh nak Hari Jadi hari-hari sampai mati. Tapi tu impossible la sebab nya kang kau kecik je jadi baby, tak besar-besar. Bila tak besar-besar, cemana nak ada anak sendiri plak? haish.. Luar tabii dah tu. Da cam citer hape tu aku lupa tajok. Yang dia makin hari jadi makin muda. [aku tak tgk sampai habih pon lg cte tu..tidooo... hahahaha]

Lalalla... lg mau tulis apa.. blurr la plak..

Kepada bonda sayang,
thanks melahirkan anaknda ke dunia ini..
walau payah hingga perlu menaiki ambulance,
dari kajang ke kuala lumpur..
berkongsi pula dengan cina patah kaki..
[yeh.. citer ni la aku disogokkan tiap kali besday aku.haha]
pengorbanan mu entah kan boleh anaknda balas..
bonda jaga diri yeh..
miss u!



 ho-ho. kat shenzhen last year..

Huk-huk-huk..
takda boipren nak sambut besday arini..
tak yah kot mek..
because u have ramai wonderful fren.. =)
ok guys.. mlm ni mau tengok PISAU CUKUR.. layannnn~

to keycha.. thanks banje aku!
to jad @ faiza.. oh! thnks for the cake. really unexpected! =)
to everybodi.. thnks for the wish.. huhu

p.s. : oh.. i have so many wish and dreams today! thnks ALLAH for this opportunity.

7 comments:

HanEm Darling said...

tahniah sheyang.....

sowi la aku tak kasi pape macam org2 yang disebutkan......=(

.mek.mizah. said...

HANEM DALINK..

thnks syg... alah, material tak penting.. =)

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

selamat hari tua ZAZA..

semoga cepat berlaki dan beranak..hihi

Anonymous said...

dah tua pom....
slamat tua...

Jelly said...

selamat hari tua MEK!
hihi

ticnube said...

babe.. alahaii lambat.. sori k... eppy besday 2 nko mek.. iskk.. sweet nye muke bonda nko... heheh orang yang pntg buat nko ade kat dunia tuh kan bside ur daddy.. heheh anyway.. slamat mmbesar...

.mek.mizah. said...

YUYU.. haha,tenkiu.. tlg carik kan?

ANONY.. yep, biar la tua pon. tq

JELLY.. hye!! thankss.. =)

ANIS.. thanks syg~~ hihi..

Newer Post Older Post Home