Tuesday, December 08, 2009

Macam kura-kura lagi kah, atau sudah seperti rabbit?

Last time kalau ingat lagi, aku ada buat poll kat tepi side bar aku neh pasal blog loading aku. Respon agak memberangsangkan, and aku really appreciate la sape yg jujur vote tu. Huhu. At least aku tau betapa lembab nya blog aku rupanya. Tenkiu.. tenkiu..

serius ke lembab sgt ni weh..? huk2

So, bagi langkah menghapuskan kebosanan menunggu loading mcm kura-kura tu, aku dah alter beberapa benda dlm blog neh. Kalau anda perasan la. Hah, apa yang aku buat..? teka-teka..

And aku gak ada dpt feedback yg positif. Thanks Anis and Leha! Dorang kata dah 'cepat' sket blog aku. err.. tapi, membe aku neh, dia kata blog aku 'berat' lagi. huk2.. mau tak tergores hati ku, haha..

Maka nya,

Sekarang I really need your opinion.
Apakah sebenarnya pendapat anda tentang blog gue neh.

Lembab or tak? la-la-la..
[jujur harus ada ya bagi menjawap soalan ini]



cerita yang lain  =================================

dah masuk final sem, insyALLAH dis is my last sem kat sini. hope habis dgn jayanya.
memandangkan aku dah nak last ni, ada beberapa wasiat nak sampaikan..

1. tolong jgn macam-macam. Nak check-in bilik, tetiba nak pre-reg slip. wth?
selalu pakai cek-out slip je.

2. tolong kesian kan kwn aku. Nak add EAP, dorg tak bagi buat manual
tp bg idea bernas suh extend sem. bijak bistari!

3. tolong upgrade system teknologi. jgn ada lagi 'kesesakan' masa nak cek result.

itu je la dulu.
tak sabar nak grad.
wish me all luck.. selamat juga untuk anda semua. =)

=

4 comments:

ticnube said...

mek siyes... dgn suke cite aku eclas g tau... skang sgt beshh msk blog nko..sgt laju n x yh tgu die loading ... yeah.. i like.. :) hheheh

and cite no 2.. aku pon x sabo nak pakai jubah n topi yang ade bulu itu......yihaaaa.. :) nak grad... nak grad.. :)

.mek.mizah. said...

ANIS.. ko mmg best! hehe.. laju kan kan kan?? =)

yep... mintak2 kte tak same date time konvo. bole la ko g time aku, aku g time ko. InsyALLAH. =)

hajasohif said...

salam ziarah..ni haja, mek~ wasiat kite lbh kurg la...rofl~

.mek.mizah. said...

Haja.. hehe, tu le. ble entah uia nak berubah.

Newer Post Older Post Home