Monday, August 24, 2009

shawl tercantek di UIA !

haha.. title kasik nak gempak je.. padahal aku ade tiga empat bijik je gambo yang boleh di paste kat sini buat tatapan ko cek shepaaa.. Tapi kalo Melotelo nak gak, boleh bagitau apa shawl kegemaran anda. Nanti next time aku p tangkap gambo lagi kat stall2 kt situ Yang ada gambo ni pon sebab kebetulan membe aku lalu, aku pinjam henpon berkamera dia. Al-maklom la henpon aku die tak paham dah, function kamera tu ape.. [rosak le maknenye tu].

Aku nengok ada banyak gak choice shawl tadi. Arge dlm 10-20 jek. 5 hengget tak dapat la kan.. haha.. tak untung pakcik tu kang. Pastu yang macam dlm art-scraf tu ade gak aku nengok tadi, tapi sorry! tak dan nak snap la yang, sebab membe aku lom ditakdirkan lalu kat depan aku time tuh. Mungkin ari kames aku pegi usha2 lagi and snap-snap yang aku rasa cun. Kang aku bawak la digi-cam yang bapak aku pinjamkan tu..

Tapi aku rasakan, better ko datang senirik tgk sheepa oiii. Best oOo.. skang tengah bukak bazar raya. Aku tanye macik tu tadi, die kata sampai seminggu before raya, tapi kitorang dlm 10 aribulan dan berangkat balikk sbb break. Weekend tak silap aku ade je bukak, takpe.. nanti aku confirmkan lagi sekalik. Since ko JAUH gle nak dtg dari KG. BARU ke GOMBAK kan.. haha.. [padahal 15 menet jek.. uhh!]

Ni je la antara corak2 industan atas permintaan ko. Err.. tak tau ah kene ke tak taste ko.. cekidout!




Material die lembut2 cam silk2 sket. Tapi bkn silk pon.. hoho..

aku tak sempat bukak pon tadik pasal owner kedai mane ntah siap tinggal notice die kua jap. haha. Tapi, aku baru pasan, len beno ngan style cecorak yg ni dgn kat dlm gambo yg ko nak tuhh.. haihh.. tapi yg pasti tadi aku tgk2 mmg takde sebijik serupa cam ko nk tu. Mmg rare abeh ah tu.. susah mau carikk.. huk2..


Emm k la.. pape nanti aku updet lagi~ daaa..

p.s. : hah, sesape nak shawl meh ckp pattern pe kowang nakk.. =)

8 comments:

PutraRocker said...

nak2...nk bg kt bini..heheeheh

slm ramadhan....

.mek.mizah. said...

roker tak yah..
pegi beli senirik kat center! hehe..

slm Ramadhan juge.. =)

shepha said...

mek bile nak bawak aku g UIA.sebelum 10 hb ah.ko bukan org kl ke?bwk je la aku hahaha

shepha said...

http://skewed-sundayshop.blogspot.com/

mek aku nak shawl yg rare gini.
agak2 ade x?haha.
aku rs shawl dlm entry ko ni susah nak bentuk neh.
takpe2.ko kan banyak masa.
sila usha lagi okeh haha.
nak g sendiri la kalo gini.
mek bawak la akuuuu!!!!

nono said...

mizah.. asehman.. sejak bila promote produk uia nimmm :P

.mek.mizah. said...

shepa.. aku org selangor.. hehe~
alah, ko amek la leave separuh ari ke... kekee..
pepandai je aku ngajo ko..
ok2... aku usha lg kang~~

nono.. hahah~ kwn2 kte kate uia nye shawl cantek2.. *bangga* =P

uselynn said...

shawl yg itam tuh aku da adew

.mek.mizah. said...

wow! pakai laa... i nak tgkkk...
pstt.. senang pakai tak??

Newer Post Older Post Home