Saturday, August 08, 2009

Rahman&Najwa Wedding.

Selamat Pengantin Baru Rahman and Najwa!!

owh.. owh.. owh..

their marriage is really unexpected,
but that's the faith that has written for them..

Eventho, aku agak lewat tau and Melor keep dis secret from me,
[semua salah Melor, haha] which is pada mula nya aku agak bengang,
tp lelame aku terima je la.. tu pon bila Melor kata,
"ala Mek, die kan inesen" so, Maap kan je la..
then, aku mintak special wedding card just utk aku sebagai ganti rugi.. [muka tak malu]

Well,
Jodoh di tangan tuhan..
tahniah for both of you..

For Rahman,
wife ko sweet giler.. comel.. InsyALLAH besok aku sampai kenuri korang.. aku still tak pecaya ko leh decide nak kawen AWAL gilerr.. hehehe..
and jgn lupa introduce kat aku ok!

For Najwa,
it is a gift that you belongs to rahman, dia sangat nice and gentlemen,
kalo tak cemana korang leh kawen cepat kan.. (^_^)"
and jgn lupa train si Man tu sebut 'r' betol2.. kang jangkit kat anak kowang.. =p

For Both of you,
cepat2 dpt baby! and mengikut jejak Ilmam&KakIbah.. hihi~

[photos besok la baru ada kan, so tungguuuuuuu..]

5 comments:

DilOt said...

kawan dilot br kawen gak..name die najwa..tp kawen dgn org mexico..

.mek.mizah. said...

hehe.. tesame la name!

ticnube said...

tetibe aku rase nak kawen gak...

.mek.mizah. said...

anis!
ko nak kawen keeeeeeeeee........
waaaaaaaaaaa.... ngn sapeeee...
aku nk jd pengapit.. plis.. plis..

KingKamil said...

haha.. dah smpi jodoh.. tabik sama beliau...

Newer Post Older Post Home