Tuesday, August 18, 2009

Banyak Nak Story! Tapi aku malas.. adehh..

hoho.. banyak gila nak update kat sini.

1. pasal jatuh-jatuh time main ice-skating dengan classmates. -best giler! tapi penat..
2. pasal tournament bowling MME.. -mungkin lambat sket, sbb kalah teruk! haha
3. pasal sebijik kancil masuk parit@sungai UIA! -owh! ini paling dasyat yang pernah berlaku!
4. pasal gathering SKDABB kat Alamanda.. -mati kekenyangan masa neh! haha
5. pasal BBQ MME kat Collisium. [tak reti nak eja! ahahah] -tak berapa ada mood time bbq~

ermmm.. tu je kot!
tapi entah bila la kan. Nak upload gambar dari GPCL ni dah la macam hampeh!
penat-penat tunggu last-last tak boleh pon! owhh.. keciweee..

p.s. : dear friend, I'm really glad that u were there when I really need. I hope that our friendship never die. Thanks. Luv you!

2 comments:

Teh.haha said...

Rujuk no.4.
Aku mcm nk post jg, tp nnt dulu kut. tp ntah2 aku dulu post dr kau kut. ko byk mcm pending je. n2, upload gambar, aku nk gmbr gatherg hr tuh :P

.mek.mizah. said...

hoho...
byk sgt.. tu le, dlm pending list lg.. aduii...

Newer Post Older Post Home