Saturday, August 01, 2009

DiGi Campus.. help me!

Sudah 3 pagi!! Tapi aku.. kenapa aku still meniarap depan laptop lagi..??
Semua yang aku buat nampaknya tak menjadi. Tadi dok karang-karang post baru pasal Bestfriend, tetiba terbantut. Takde idea. Then, makan masa yang lama buat header baru. Ehe.. Saje tukar lagi.. Sebabnya..

1. aku macam malu nak tgk sendiri gamba besar diri sendiri!
2. aku macam terlebih MENCAPUP (mencari-publisiti-murahan)
3. aku macam syok sendiri.
4. huh.. ok2.. cukup!

So, aku pun decide utk tukar gambar yang lama seperti ini..

kepada yang ini..


hehe.. ok kan..? aku rasa lebih CALM kalau macam ni.
Tetiba jadi peminat burung daa~ Takpela, tu je gambar menarik yang aku jumpa. Nak cari-cari lagi dah malas, kang tak siap-siap. Misi aku adalah : mesti siap masa aku kat rumah. (nak mention yang weekend ni aku di rumah!!!!!) sebab kat UIA takde wireless dlm bilik dah =( [sedeh] agak terhad nak edit-edit blog kalau kat hostel. Dan.. akhirnya siap! boleh la nie. So tunggu je la, komen dari DSS.. [sebab die selalu kondem aku! hahahaha..]

Next task is.. aku nak try guna DIGI CAMPUS. Aku dah beli prepaid dia masa pergi Jusco Setiwangsa kemarin masa teman Amuk beli kasut. RM10 dpt RM10 airtime. ok la tu kan..? Sebab aku beli..

1. Ada internet edge yang limit RM30 sebulan, after RM30 free utk the whole month.
2. M-U-R-A-H !
3. saje nak cukup kan 3 jenis telco. maxis-celcom-digi.. (^^,)"
4. tersinggah plak kedai DiGi masa pergi JJ (padahal aku yang heret Amuk masuk sekali)..
5. special for student [yg ada student card la]
6. ermm... "pe lg ekk.."

Tadi aku try la pakai kat laptop aku internet dia. And the result is so frustrated! huuh.. aku give-up dah nak setting macam mana. Dah download PC suite NOKIA yang baru tapi still tak paham kat mana yang slack! oh.. oh.. Somebody plz help me.. Nak tanya pa'an, aku macam dah segan. Lately asyik tanya tu-ini-tu-ini je ngan dia. lalala~ so?
Nanti la aku CUBA-JAYA lagi!

Ermm.. [ngantuk gila dah]

GUDNITE! =Z

p.s. : macam mana nak puaskan hati semua orang?

8 comments:

PutraRocker said...

macam2 cara nk puaskan hati org...
(",)ngweh3

mek to Roker said...

antara nye apee...???
*penat oOoo mcm nie... (-_-)"

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

** tak per dik...
letak header gambar kita....
baru la blog ni ada identiti tersendiri...

hehhehe baru leh kenai tuan nyer blog....

tak gitu? hehe~~

cikmune said...

uik. giler ar ada digi maxis celcom. ble nak pakai u mobile plak? geggee...
eh... banyak2 digi memang coverage paling tak mantap lor.. tatau le in uia camno. =x

Anonymous said...

mek jahat.xg kenduri kwn. haha

mydairy said...

mek , pehal ko asik tuko header ha? ade alasan?
len kali tiru aku tuko template trus kah kah kah . . . k mek gd luck


~ 2 mg yn membuhsankan ttg perhbgn dgn kwn . . .

DilOt said...

dilot de 2 nombor pun dh tak terlayan....haha...

kdg2 terbayang..mcm mane lelaki yg de 4 isteri...aiishh..ke situ lak..hehe....

~mek^mizahhh~ said...

kak yanie.. kte ni pemaluu... auwwwww~ haha..
mune.. digi terbaek weh tenet die!!
idris.. hoho~ aku pon nk tuko template gak..
dilot.. hahahha.. tu le psl! bz glerrr...

Newer Post Older Post Home