Tuesday, July 14, 2009

Stress 2.

Arini..
Dah la busy giler.. Pening lak..
Lepas kelas ada briefing utk final year student tajaan JPA kat Eksperimental HALL!
haih, 1st time la aku sampai kat situ, punya la jauh, tinggi lak tanggan nak kena panjat, tapi aku gagahi, demi JPA.. hehe..

Pening gak dengar explaination pasal lapor diri la apa la, tapi takpe, pasni kakak aku la jadi referance aku. Kang yang mana aku tak ingat, tanya jela kaunter free tu.. ok Nisah..? (tiba2 rindu Ashraf.. wuwuw)

(haih, byk lak nyamuk neh!!! shuhhh.. shuhhh..)

Masa on the way pegi briefing aku dikejutkan dgn berita yang aku PALING tak sangka!
ABDUL RAHMAN KASIM @ skulmate sekolah teknik aku nak kawin! huiii... tapi kenapa aku tak tau..? aku tau dari mulut orang, haih.. sungguh tak gembira. Kecik ati tapi takpela, aku dah tanya apesal die bagitau lambat and alasan kukuh gak. huu.. SELAMAT PENGANTIN BARU MAN! NAJWA, JAGA SI RAHMAN NI ELOK2.. (*_*)"

ok.. bateri abes lagi..

aku kena off.. daa~






4 comments:

AINI NORAINI said...

oooo..patot la nmpak kad jemputan najwa kt fb....:)

~mek^mizahhh~ said...

yeppp.. itu la kad derang~~~

PutraRocker said...

JPA tu..fuyyyooooo..hahhhahaahaah

~mek^mizahhh~ said...

shadup u!
hehe

Newer Post Older Post Home