Tuesday, November 18, 2008

...cte ku bila hari ahad (smlm)...

hmm...i dun knw what to do, lately mate susah nak pejam, kalo lom pukul 2 msti tak le nak tdo, tp ble nak dekat2 ngn kol 2, contoh cam kol 1.55 otometik leh ttdo sendiri, ajaib kan! hehe...even aku tak tdo siang pon mst camtu, kalo tdo siang haihhh lg ler same jek, time2 camtu mst ttdo punye laa...cam smlm, ahad...mak aku rekrut ktorang adk bradik tak tdo lps subuh, actually lps subuh tu dlm kol 7 la kan, mak suh aku goweng nasik la, kms tu la, kms nie la..ish..even ngantok tp trase cam segar plaks pg2 neh wat keje, lgpon da lame tak goweng nasik sendiri! bes plakk...hehe...and then dr 7 pg tu aku takde plak trase nak tdo, sharian bz ngn mcm2, g anta adek la, ngadap laptop la, kua jln2 bli tong (actually, ayah aku sbuk nak bli tong air nak buh dlm toilet dkt blk aku sbb die takot nnt ramai2 org dtg takde air plaks, since pressure air kt toilet tu tak bpe nak bgs, so ade kemungkinan tak dpt menampung permintaan ramai..poyo tak ayat aku..? haha), so singgah bintang kat ngn bangi mane ntah, bkn bintang kat warta tu tp ade yg satu lg...bli ler 2 tong, since blk air tu bekembar, kre 2 la kan...tgh dok pilih2 tong, nak kaler marron 2, tp tutup ade satu jek, takde pilihan len tpakse amek satu marron satu biru, tp yg klaka nye punye la kami (aku n ayah aku serta abg promoter tu) dok mencari satu lg tutup kaler marron bagai nak rak, last2 upenye yg tutup satu tu tgabong ngn lagi satu, kat casher bru perasan! adehhh, wat pnt je aku tawaf pusing2 tmpt tu ntah bpe kali...hahaha~~ then ayah ckp takpe la tgl je la tutup lg satu tu, and die pon glak psl kami cam owg gle cri yg satu lg tu...hehe~ so, back to story ttg aku yg ssh nak tdo ni, so sharian tak tdo nye psl 11.30pm aku baring then trus!! telelap smpai le pg esoknye along kejot subuh..huhu..tq along! (along bmastautin jap kat umh skng, sbb wife die kak nina blk kg cuti2 skola sminggu) owhh, so die idup mmbujang le jap sminggu ni, sian plak aku nengok nye, tu dok ttdo dpn laptop sorg2..huhu... okla, nie je yg aku nak cte, cam takde point kan.??? warghhhh....aku bosan amat senanye! takde mood nak msg2 ngn die...sowiii....emm k la...have a nice day u all~~
.
.
.
.:: i dun knw ::.
mizahhh

2 comments:

Anonymous said...

xda ke ruangan pembaca berita?hahahahaha....wat la ruangan akhbar ckit..nak tau isu mnyak xyah susah crik kat lain dah...huhuhu

mek mizah~ said...

huiiii...sape wat request nehh..?? sile reveal kan diri anda...ok2...nnt i try ehhh....sile jengok di mase hadapan =)

Newer Post Older Post Home