Saturday, January 23, 2010

LIVE from keretapi tanah melayu.

Yeahh...i'm in da train right now.. Try try update pakai hp, xtau la ape rupenye, so lyn kn je la.

Skng baru kt Sungkai. Mayb kul 4 or 5 bru sampai our destination. Kemana agaknye?! Huhu.. We are g0ing to penang baby!

Rasenye last skali aku pegi mase form 2 or 1 kalu tak silap. So after 10 years menjengah lg aku ke penang.. Well, sbb terlalu excited sbb nek ketapi berkatil plus coverage digi sgt sgt memberansangkn maka terpaksa la kamu melayan p0st ku kali ini.

Maaf kalau bikin lu org nyampah je, mmg purposely akceli..:-P.

K la. mau tdo dlu.
Bonda pesan sepanjang mengembara byk2 doa insyAllah termakbul...moga2 doa ku juga di antara nya. Amin.

Biar hati tenang,hapuskan sengsara,lenyapkan kebencian,padamkan rona kejahatan...

Ps.. Terasa nak buat confession pd sum0ne tp... Emm.. Xpatut kut.. Huhu.. Nite!

.


6 comments:

nono fara said...

wow! bestnya mengembara pakai keretapi ke penang.. how much yea Mizah? :)

.mek.mizah. said...

NONO.. naek yg ade katil, 44 utk katil bwh, 38 utk katil atas... due2 pon best tp i prefer yg bawah lagi. hehehe.... best nono! u shud try.. =)

Teh.haha said...

wah. besnye!! beskn3. ahhhh.. mcm nk naek lg bile ko tetb post psl KTMB nih. kikik

.mek.mizah. said...

TEH.HAHA... hehe,ni hasil dr jeles ngn ko nek ketapi ritu.thnks to you dear! best kann......aku ritu mcm tak mau turun! =P

Teh.haha said...

hahhahah. skrg ni, aku plak jeles ngan ko. tggula hasil dari aku plak.. :P kn3. w.pun katil xsehebat kt rmh, tp bes sgt2!

.mek.mizah. said...

TEH.HAHA.... hahaha.........ko nek pegi spore lagi syok!!!.. kan kan kan.. nape bes sgt aku pon tak phm.. hahaha

Newer Post Older Post Home