Friday, January 22, 2010

Broga Hill for the second time, thanks to Nono!...


Berjaya!

Siapa sangka aku sekali lagi berjaya menawan Broga Hill. Sendiri juga berasa unbelievable. Tp itu la kenyataan nya. Walaupun dah kali kedua tapi hal-hal sesat ni dah mcm sebati, tak sesat di atas jalan raya, tapi sesat pula dalam perjalanan naik ke atas bukit. Hoho.. soriiii guys..

Nasib tak jauh lagi, nasib sempat berpatah balik, dan nasib baik semua berjaya sampai di atas puncak juga akhirnya.. phewww~ kalau tak, mungkin sampai 7 keturunan pun tak habis sumpahan kat aku. kesian anak cucu aku nanti. haha...


Kali pertama dulu naik dengan Geng Tabah. Dan benar, aku rindu kalian ketika di atas sana. Habis semua aku kejut kan pagi tu. Nasib la! sape suh tak mau ikut.. Kali kedua ni naik dengan Geng Baru lak. Thanks to the director of the program sebab percaya kat diri yang kerdil ini mengetuai rombongan ke Broga.
I was the pilot for 12 cars hokeii... sumpah cuak gilak.



Bukit lalang yang indah kan?

half of the crew. another half ada kat sebalik batu neh. Nice to meet you all!
(photo credit to Bad curik dr fesbuk dia)

this is my favorite! thanks Nono. aku suka ini! =)



p.s. : off to Penang for next holiday! lalalala~
p.s.s. : awat tak boleh tidoq nehh........ *sigh*

.

10 comments:

MyeAqma said...

sangat amat jeles 0k!
plz buat lg!!!!
nk pegi...
ajk ex-skdabbians plak..
0k x????

.mek.mizah. said...

MYE !! hahaha... tula aku ajak ritu ko de hal plak.kalu tak leh jd model dah, psl ko cun! =)

ko organize la,insyALLAH aku boleh bwk kan.. jum2!!

dzul hafixi said...

broga hill katne?

.mek.mizah. said...

DZUL.. kat semenyih kajang. huhu!

anis said...

mek.... beshhh nye... g lg ker broga....

nono fara said...

wakakakakak.. :) i am so happy you like the picchas babe. tunggu orang compile suma dulu yea :) nanti kasi mizah suma gambar hehehe

*peluks*

.mek.mizah. said...

ANIS.. heheh.. a'a pegi lagi ritu, nono ajak.. ^_^

.mek.mizah. said...

NONO.. ohyeaaa... tak saba nak tgk semua gambar2!! after break i'll claim all dis ok..

thnks again dear. *peluk balik* =)

Anonymous said...

ko xajak pom ak....

.mek.mizah. said...

ANONY.. mcm mane nk ajak koo???

Newer Post Older Post Home