Tuesday, June 09, 2009

Mimpi ape lah si Z** nehhh!!

9 JUNE 2009

Mimpi apelah ex-bf aku semalam. Tetibe je muncul balik! haha.. Aku ingat kan dah tak nak kontek dah. Aku pon ok je la, dah org tak ingat watpe kite nak tehegeh2 lagi. Lagipon ngan die mmg takde simpan harapan nak menyambung pape ikatan balik, so, bile dah 'lost contact' kire lost la. Takdenye aku tercarik2.

Akceli, he is my first love and bercinta MUNYET bersamanya.. haha.. geli perot aku bile teringat balik!! haha..

Tapi kenapa bile org kate first love tu full of meaning, tp bg aku.. takde pape pon.. hati kering kah aku nehh... haha..

He is now married to someOne from Kedah. Haha. Kebetulan le plak kakak ipar aku pon org Kedah! nak gakk kedah-kedah. Sibuk jek!

Aku cumenye terase hati sbb die tak jemput pon kenuri die. Ciss... kate kawan..?? dulu kate kte kawan. tp kawen tak jemput!! kawan pe name nye.. haha.. Die kate die dah try carik aku, tp no aku tak dpt2.. (abes tu, smlm cal dpt lak.???!!), bese la alasan. tapi kalau die jemput pon bajet aku dapat g ke pon...!! hahaha... sib bek le tak dijemput, kurang sket dosa. Ye la, walimatul urus kalau tak gi, bedosa.. hehe.. selamat2.. *sedapkan hati~*

So, buat Z*******,
Semoga z*** bahagia ngan wife terchenta~
and bekekalan hingga ke cucu..
(^_^)"

p.s. : jangan kontek aku lagi!! sbb aku paling takot bekawan ngan SUAMI org... owhh tidakkk...

6 comments:

anis said...

mizah...? dah kawen ke mamat tuh..aku baru nak ckp..mgkn die nak kat ko balik.... wuyooo first love.. mesti cinta ko dulO lekat agih kat die..muehehe.. ye arr klu tak wat pe nak kontek ko lagi tak...? fuhhh dasattt arr

~mek^mizahhh~ said...

hahahahah!
die 'kate' die da kawen...
tp bile tanye dalih2..

ish! aku tanak la die blkkk...
hahahahha

pwincess_mymuch0ok said...

biarkan saja...
tu ada si H**** yg d0k proposed ko tu apa lagi...??? *wink*

mekk said...

uiii...
kawen koboi gtu~
ishh.. m**** tu bkn aku..
(nyamar2)
hahah...

teh haha said...

biaselh. klu ex2 ni, kate je kwn, tp ntah ap mksd dia kwn ntah. nk sdpkn hati je kut. terbuktila pompuan ni, lbh bersifat pemaaf as in btl2 maafkn banding ngan laki. :P

~mek^mizahhh~ said...

btol3.. haha~
ni da kawen baru nak bgtau!
sib bek aku tak mengharap pape.. =P

Newer Post Older Post Home