Friday, March 06, 2009

Mencurah2~

5 MARCH 2009
===================================================

hoho.. baru je accept satu company, dtg plak lagi satu..
mase aku dok sebok2 carik dlu takde sape pon yg peduli.. *emo*
bile dah tak ku cari, berduyun tiba.. *cam lagu juliana banos plak*
apesal ntah.. rezeki aku kot..

tp yang nie haruslah ditolak,
sebab dah accept pon company yg aritu..
tu pon sebab dah agak desperate,
and die bg tempoh 3 hari je jawap,
so secepat kilat aku g mereply tanda setuju!

agak terkilan gak lepaskan yang nie,
dah la nie ade allowance, 500 sebulan!
tp apekan daya..
dah tak tesurat menjadi rezki aku dah..

sob.. sob.. sob..

alaaaa... takpee...
btw, yg kat aku nak g tu,
ade dijanjikan allowance gak!
bape.? haaaaaaaaaa..... itu yg menjadi tanda tanye..
*die wat surprise kat aku kot!*
haha..

nota kaki :
sedang menggunakan mouse yg ditinggalkan di compartment A..
dpt mouse free! (~_~)"


me,
Free Signature Generator

3 comments:

inn said...

la..

cian sis yea..

tp inn harap sis dapat keje elok2 yea..jgn stress:)

A Peacemaker said...

salam...
tk leh ke ke rejct balik company yg kita dh accept ha...?

neway,gud luck la 4 eit...

~mek^mizahhh~ said...

to inn..
huhu~ btw thanks ye..

to peacemaker..
tak sure la, rasenye tak le dah. once accept, kene go on.. nanti leh dpt bad impression bile kte nak mintak keje lagi kat sini.. tu in case next time nak mintak keje la..

Newer Post Older Post Home