Wednesday, March 04, 2009

kecelakaan...

emmm.. one of my friend, Nissa'...(de gambo die kat post cup cakes party tu), accident semalam malam.. jatoh mase nak masok selekoh kat Taman Melati.. kecederaan agak teruk, tu kate yg dah tgk la, since aku tak tgk lg, so no komen. Die pon dah blk umah berehat.. Bersama2 ngan dia ketika tu, Nadia.. pon cedera gak kat kaki..
*alhamdulillah, tak parah sgt and tak melibatkan nyawa*
*korang berhati-hati la kat selekoh tu yek pasnie, bahaya!*

3 comments:

al-azhar@Akinori Aihara said...

semoga nisa cepat sungguh..dah lah nak dekat final exam ni..teringat ngan perangai hapi go lucky dia...kawan2 adalah semangat untuk dia...

sonditx said...

huii.. selekoh kat umah aku tu woii...

dah la everyday guna selekoh tu..

*cemas*

~mek^mizahhh~ said...

to azhar..
a'a tu le, nak dekat final..sian die.. tnye kaba nmpk cm dah ok je die..

to nahar..
huiii, umah ko kat mane.?apesal aku tak tau pon!.. nie ko tau ke simpang yg mane..??haha.. jage2 la kooo... aayokk!

Newer Post Older Post Home