Tuesday, December 16, 2008

...FRIENDSTER BARU-KU~!!...

hmmm...ramai gak yg tanye nape aku nk tukar fs baru,
nape aku nak close account lame tu ekk.??
sayang gak nak delete, tp tu le, mcm2 masalah,
aritu tak bleh nak bace message2 dlm inbox,
bile bukak je sume blank jek...aigoOoOo~~
tu yg aku bengang and bernekad utk wat account baru...
bg yg tatau, nie yg baru, nie yg lame..

tp yg menjadi pemasalahan aku skang ade lah,
ttbe harini account lame tu dah buleh bace msg!!
aku da war2kan kat sume org add fs aku yg baru,
so skang nie cemane..???? haihhh~ (~_~)"
bongang gak aku ngn fs skang nie...nak je aku *&^%$#..ish2..

aku ingt aku hold je la dlu yg lame tu,
tak pon aku delete je yg baru tu...
kowang rase camne..?
ishh...pOning gak kpale den,
aritu kononnye mcm nak mule kan idup baru,
new beginning, new life...
tp cam jd len plak... =?

fs skang pon da gile sket,
ade plak skang virus baru yg fs bawak,
ttbe jek ade kwn kte sendiri anta youtube lucah,
so, korang beware of dis,
once u click mmg haru le,
die jd berantai, nnt korang pon jd pembawak video tu,
nie da kes mcm myspace gak la nie,
tu sbb aku da lame delete account myspace aku,
asyek2 iklan jual viagra je,
gOli den la!

nie lg satu cerita, aku nak je sekeh sowg nie,
dah aku tak dgr die cal, pestu kate aku da sombong skng,
die kate cal pon tanak angkat..mrh btol le aku,
aa...lg pon aku tatau sape yg cal tu, sbb no die
takde dlm hp aku..huh!
so tak perlu la aku nak lyn kan..?


.
.
.
.:: aigOoo ::.
mizahhh



3 comments:

keycha said...

ape kate delete je due2, hoho.. bukan cadangan tau, gurau2 je neh =p

pwincess_mymuch0ok said...

fs mmg cmtu la babe.. sesengal ubi sket... ala kalo ase mmber rmai kt fs lame, better delete jew la yg baru tu.. tp kalau ase yg lame tu byk bg prob dari kesenangan delete la yg lame...

mek mizah~ said...

ahaaa...thnks mai!!
keycha...ish2..gurau ekkk....

Newer Post Older Post Home