Thursday, April 23, 2009

second day of training.. waaa~

23 APRIL 2009

setelah sekian lame, baru la intenet ade, huh!
tahap nyampah aku ngn abg tersayang aku dah tak le bla... haihh..
rase nak kick2 je, tp mengenangkan die je abg kt umah nie,
biar kan je la... mls nak pjg hal...

prektikek dah stat..
baru 2 hari..
err.. aku nye tmpt kt Sapura Bangi,
(bukan serdang tu tehaha) huhu..
so far, aku diam jek, dok je kt meje cm bodo,
nak kua2 takot! waaa...
kat situ kene pandai2 wat hal seniri,
bukan 24hr supervisor nak supervise..
so.. kene pandai2 la..

esok ingat nak g la kat tmpt mesen tu,
since dah dpt uniform,
tak segan sgt nak jln2,
kalo tak kai bju seniri dah mcm alien aku rase,
maluuuuuuuuuuu~~~

huh! aku kene buang MALU.. ish..
cane..???

k la, i'm off to JJ cheras,
J card day today,
Nisah ajak pegi..

see u there!
bye2.. =)

=====off to JJ..daaa~=====

2 comments:

teh haha said...

oh bangi.. yang dkt ngan jln6 tu ek.. pasar sdp r p lps ni.. anyhow, goodluck for the internship. Buat yg t'baik n slalu2la mintak keje klu mcm xde keje. ngee (tips2 dr senior - sayala tuh. hahahah :p)

~mek^mizahhh~ said...

tq tehaha... =)
i'll my best jadi paling becok kat ctu! hehe..

Newer Post Older Post Home