Wednesday, September 29, 2010

Keputusan Temu Duga...

...ahaa, suspen tak?

Last time aku ada pergi interview kerajaan. But seriusly macam tak nampak masa depan. Interview sikit punya susah and baru aku sedar yang bukan senang nak dapat kerja kerajaan. Patut la bertimbun buku-buku and e-book utk tips menghadapi interview kerajaan. So, salah kan diri sendiri la tak well-prepared. Padahal ada e-book orang bagi (thanks to him) tapi salah sendiri tak take it seriously. Time interview baru lah mengagau cari MODUL INSAN tu apa. Nasib baik ada google everywhere (walaupun takde handphone canggih berinternet tapi apa guna kawan-kawan yang berinternet kan ^_^), tak pasal-pasal Shepa jadi mangsa. Thanks!

Dalam surat panggil interview, dia cakap the result will be announced on 27 September 10, tp biasa la, maybe mereka busy mentakbir kerajaan, maka posponed to 13 October 10. 

Harap Maklum.



So, sesape yang ada pergi interview Pegawai Latihan Vokasional haritu, boleh la cekidout result kat sini!


takde perasaan dan harapan nak dapat, 
maybe sudah selesa.. hmmm...

3 comments:

PutraRocker said...

harap maaf..hahaha

MyeAqma said...

xpe mek still bley berharap...
mane taw ada rezeki.. kan?

.mek.mizah. said...

RokeR : haha, cess..

MYE : doa2 kan la ye :)

Newer Post Older Post Home