Thursday, January 27, 2011

EXCITED SAMPAI NAK POST SEBELUM MANDI PERGI KERJA. lols~

Boleh tak tetiba  excited sampai nak tulis blog pepagi sebelum pergi kerja? hahahaha.. FYI, saya kan boleh masuk office pakai flexi hour (felxible hour). Paling malas masuk pun kul 8.30, so gerak dari rumah pukul 8.15 (hey, figure sendiri la betapa dekat nya rumah dengan tempat mencari rezeki). Tapi harini boleh pulak bangun pagi tadi and monolog halus, "nak masuk 7.30 am la.." so that boleh balik pukul 5 pm and packing bag dgn gembira nya. Bajet banyak masa sangat lah tu! hahahahaha...

Isk.. walhal bukan nya tak pernah keluar negera, tapi kali ni terlebih excited kerana semacam sweet escape! sebab pergi bersama rakan-rakan. Anak yang jahat kah ini?? ehhh... takkk! :P

Tapi last-last decide nak masuk pukul 8.am la. So I need to get ready sebelum 7.45 am. Maka nya boleh balik 5.30 pm dengan gembira nya!

Wish me nothing urgent or major outstanding utk hari ni. Kalau tak, mampuihhh saya nak cari back-up, since I don't like orang lain bersusah-susah kerana saya. Macam haritu, saya amik half-day sebab hal-hal konvo pon, hati tak tenang nak cuti, sebab orang office mesti ada yang nak call-call. Adess....

Tomorrow gonna be the day! (senyum sampai telinga)


p.s. : dari sehari sehari nak packing sampai ke sudah, last day nak pergi baru nak packing secara serius. -_-"


.

9 comments:

MyeAqma said...

jalan mane mek??

manueng said...

jln ke mane plak kali ni?;)

.mek.mizah. said...

MYE & PAIZ: huhu~ pegi ade laaa.. rasiaaaaa.... hahahaha..
krabi thailand.. :)

k.e.r.i. said...

deym. aku lagi tak sabau ni!
2 hari lepas mimpi tengah tunggu flight kat LCCT.
malam tadi mimpi dah ada kat Krabi!
LOL

manueng said...

peh...dulu ko suggest kat aku g sane...skang ko plak pegi...best2... jgn lupe share cite pcutian ko kat sane nnt...ltak gambo byk2...hehe ;)

ticnube said...

mek.. aku cukop tension la.. tiap kali aku nak pg tempat tuh ko akan p dulo and post entry.... ahhh jelesss jelsss.. besh nyee... mane ko tau aku nak p thai ni.. haaa beshhh mek ko g survey2 okies.. sbb aku nak g gak..ape2 hal aku tnya ko jerk nanti..besh2.. hati sgt jeles skang nihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

.mek.mizah. said...

ANIS : heeeee... jgn la jeles, aku pegi tlg ko survey kan la ni. lame dah aku booking.haha. =)

PAIZ : later ko boleh pegi plak.btw, aku jeles ko pegi country yg aku nak pegi sgt2.. erghh.. hahaha

KERI : harini la realitinya!

manueng said...

country ni?hoho...mebi la kot...kalo tempat ni (rotherham), mmg xde ape la...kilang byk la...seswai utk bdk manu...haha=p

.mek.mizah. said...

PAIZ : bukan la rotherham tu, tp England itself.. hahaha.. nice la. ko blk bile?

Newer Post Older Post Home