Monday, November 08, 2010

Salam Maaf Permisi, Ku tak Undur Diri...

...oh! itu version Mek.

Lagu ni memang stok playlist wajip bagi kaki karaoke. Bukan aku la tapi nya. (betul lah,!) Ini pemerhatian kasar je, sebab bila aku lalu kat karok style 'jamban' tu semua pakat nak test power menjerit mcm Nadia ni. Tapi ape kan daya, takde sapa boleh buat. Aku try-try gak nyanyi dalam kete masa balik keje tadi, tapi hampeh. Favorite song! Pulak tu, macam ada kena mengena je plak dengan aku.. wuhuu.. ter-feeling, ops! no more tears.

Jom sama-sama layan~
Karaoke version siap ha.. haha..

Salam Untuk Kekasih :: Nadia

 

Di sebalik kalbu
Yang semakin layu
Terbenam rasa rindu
Terkunci suara hati
Tiada siapa tahu

Dimanakah kasih
Tak seperti dulu
Kata kau sayangkan ku
Benarkah itu

Walau kehadiranku hanyalah sementara
Bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta
Akan ku pergi jauh takkan kembali
Salam maaf permisi
Ku undur diri

Kini ku bersara
Dengan langkah baru
Menyisih luka ini
Kekasih... sekeras aku
Terhiris kerna kamu

Ku tinggalkan cinta
Kisah yang berlalu
Kisah kenangan kita
Hanya kau tahu

Walau kehadiranmu bagaikan menghiasi
Bukan caraku sayang harap engkau mengerti
Pemergianku ini tak ku relai
Salam maaf permisi
Ku undur diri



::tapi bukan aku yang undur diri -__-"::
.

3 comments:

rAmiZa.mY said...

hey..namo sedey2

PutraRocker said...

SOLEHAHKN dirI INSYAAllah yg SOLEH menanti..woot3 o_O

.mek.mizah. said...

MIJA : haha, kan ade sumtime kte rasa diri terlalu malang.hee.. well, hopefully itu utk sumtime je, not always!

NAQI : ok baek! :)

Newer Post Older Post Home