Saturday, November 13, 2010

Hari Ini Hari Apa?

Hurry up!

Just want to make it short and simple. Oh what it is?

Dear Reader,

Today is my Birthday. Thanks for my mother who gave birth of Hamizah. Now, she is in Cambodia. Yeah.. on my birthday! waaa.. anak ditinggal-tinggal kan. sob3. Tak ape lah, dah besar tak payah birthday cake and card dah. But, honestly, I do appreciate if I can have even a Birthday Card. No E-card. ok haha.. it means a lot and have their own sentimental value which only me can describe what it is. Cewah! Melalut.

13-11-2009 : I got surprise birthday celebration. Oh! can't forget the moment. Thanks buddy!

13-11-2010 : Also got a surprise! Really big one. Bekerja pada hari Sabtu Hari Lahir, it totally boleh buat otak short.. haha.. pulak tu boleh pulak banyak kerja harini. Supposedly Saturday tak banyak yang boleh dibuat sebab kali ni Bos-Bos ramai yang cuti.. Tapi kali ni, really surprised me a lot. Haiya! Ini tak nice. Totally!

Okla. Penat baru balik kerja. Later cerita lagi. Btw, what I can say, Birthday kali ni terasa seperti hari jadi orang dewasa.. waaa.. tak seronoknyaaaa.... =(

4 comments:

sinzzfaiza ismail said...

mija wanita sopan santun! happpy belated birthday ya kamu!

rAmiZa.mY said...

sape yg wat bday surprise kt ko tu mek?
meh nk lempang
haha

ticnube said...

mek selamat hari jadi, moga ALLAH pnjang kan umo ko.. murah kanrezeki ko, kuat kan iman ko,and sentiasa si bawah lindunganNya... hehehe scr kebetulan besday pak aku 14. insyaALLAH aku try ingt...

.mek.mizah. said...

JAD : thanks wanita ayu :)

MIJA : ko nak lempang diri sendiri ke?hahaha..

ANIS : ^_^ thanks dear. sila ingt pada masa akan datang! :)

Newer Post Older Post Home