Tuesday, August 17, 2010

It's so cheap to KOREA with Air Asia...

...but still out of budget -_-".

Boleh tak tiba-tiba teringin nak pergi KOREA?. Deym. Dulu-dulu takde la teringin sangat, aku ingat lagi, kawan aku Fariza ajak pergi aku refuse, lagipun masa tu mana nak cari duit, lain la sekarang, heee. Ditambah lagi bahasa language, err same la tu mizah.. susah nak paham, so takde la terasa mahupun gedik nak ke sana lagi. Haiyak. Tapi sekarang, jom Fariza?hahaha. Haritu pergi China (did I ever mention this before?hee), pun dah terasa kepayahan nya. Macam itik cakap dengan unta. Ukk akk erkk.. lalalaa~ T.T

Tapi kalau Air Asia pun dah buat flight ke sana, why not give a try, right? perghh iklan RM399 one way to KOREA, siapa yang tak nak! Tapi kena fikir dulu berapa jam nak ke KOREA? Jap, google dulu.  Oh my! 6 hours (approximately) nak duduk dalam cabin Air Asia? memang kena pikir masak-masak neh!Hmm.. hmmm... 1 jam 45 minit pun tak berapa nak sanggup. huhu. Request Air Asia renovate seat arrangement diorang agak-agak boleh tak? maybe kena isi dalam comment form, ada provide tak? haha.

Takpe la, moh la kita pergi yang dekat-dekat dulu. Lets give a try to BANDUNG first! yeah.. Ok, ape kaitan nya Korea dengan Bandung plak ni. it's unexplainable!

Tahun depan buat promo lagi ok Air Asia. Boleh la kita ramai-ramai pakat pergi KOREA untuk trip 2012 huhu.



oh, water drops. ding!


p.s. : haha. Mentang-mentang dapat buffered Air Asia. Cerita Air Asia je pulak! Tapi, apa pun thanks to Air Asia, sebab dah banyak tempat yang saya lawati dengan anda. And thanks to my Ayah, for all the support. ngehe. sayang Ayah! auww..

4 comments:

h a n i e said...

wahaha..best2..
(kumpul duit lah gini gaya)

rAmiZa.mY said...

aku da ajk g korea..
xde org nk pn..
huhuhuhu

smlm ak tgk tix g longdong..
xsmpai 2k T_T
bila nk pegi mek?

Anonymous said...

haha..tetibe lak timbul namaku di blogmu.
mestila aku da cek awal2 promo.yg group ye awal2 da abeh..kecewa daku.xpe,bila2 t aku ajk ko lg.ha,jgn lupe bandung aku nak folo.hehe

manueng said...

best nih...bjalan melihat dunia...nak kene kumpul duit tp keje pun xde lg ni...down~

Newer Post Older Post Home