Wednesday, May 06, 2009

Connected!

6 MAY 2009

Berkat berbaek dgn incik shah, dpt gak aku mengekses wi-fi Sapura. die yang bagi password wi-fi.. hee.. Time kasehh! ..=) Akceli aku ngah wat drawing, since aku tak reti gune autocad, so aku tepaksela wat drawing menggunakan pensel dan pembaris.. hoho.. rase nak bawak je board eng. drawing tu, ngn jangke lukis sume.. supaya hasilnye lebih bess.. err tp, kang nmpk poyo plak.. so, tak yah la.. pembaris plastik nie pon leh gak jadi cm pembaris kat drawing board tu.. cume kureeng precise je la.. (*_*)"

nie je kot yg aku nak ckp.. hehe.. jap lagi ak balik dah! yay.. abeh la hari yang kesepuluh aku.. kupon makanan pon dah abis.. bile dorang nak bg neh.. haha..

update pon sbb gara2 excited sbb dpt connect intenet.. memang tak sia-sia aku bawak laptop g keje arini....

p.s. : harini tak la best sgt, wat SOP gune excel.. hooo.. aku lemahh excel!!!... tolong2...

2 comments:

teh haha said...

ahhaha. ak tertarik ngan statement 'ak lemah excel' ko tuh. sbbnye, aku pun same.... hahah. tp yg besnye. ko kna perli x?? ak kena. bukan perli je, ala2 mcm 'kamu nikan....' erk. ngee

~mek^mizahhh~ said...

haha.. nk wat table garis2 tu pon aku tak reti, adoii.. takde2, nasib baek la.. haha.. ye la, dah biase words je, excel gune pon kalo wat chart.. :P so, mari la kte mendalami excel...

Newer Post Older Post Home