Wednesday, February 25, 2009

...another stupidest story...

25 FEBRUARY 2009

Nampaknya operasi mengorek lubuk nota di sesawang jalur lebar terbantut.. harus meneruskan operasi kedua.. operasi menyelidik jadual peperiksaan.. hah! jumpa jadualnya.. ehh tapi.. semak.. semak.. owhhh.. damn! dua kertas berderet, satu petang, esoknya pula pagi..
*tepuk dahi sendiri*

macam mana ni.?

nampaknya harus memasang strategi lebih pedih. Haruskah aku mula mengulangkaji pelajaran mula pada hari ini. ahaaa.. that's not so me.. haha.. *ish, tak insaf lagikah kamu wahai Hamizah..* (tiba2 suara pelik kedengaran)..

semalam,

sesi pre-registration bagi pelajar tahun tiga.
aku la tu. hmmm.. (ramai sudah batch aku telah melewati tahun empat, kenapa aku terlambat.?????) ishh.. terasa hati tak puas hati.. padahal mungkin kurang satu atau cuma kosong perpuluhan lima kredit jam sahaja daripada mereka.. *muka tak puas ati*
ehh.. bukan ini yang harus diceritakan di sini.. so haruslah 'cut'..

pasal pre-reg.. (nama glamer bagi preregistration)

dengan segala semangat juang nya, aku, rash dan leen.. pergi mencari cyber cafe yang masih available di taman melati. ini kerana GPCL penuh!.. berjalan.. ehh, tipu.. kami menaiki TAJ sebenarnya.. pendekkan cerita.. jumpa! tapi kurang menarik, server agakkkk lembab.. akibatnya.. ada yang terkandas.. owhh.. itu perkara biasa seperti selalu.. takpe2..
*sedapkan hati*

yang paling membengangkan adalah..

bunyinya begini..

aku sepatutnya add Engineering Management yang berkod MME 3113 untuk sem hadapan.. itu subjek wajip, tak amek tak grad.. ehh tp.. kenapa aku tak buleh add.?

"MME3113 is not in study plan"... kotak kecil itu berkata..

100000kali aku add pon masih tak buleh!.. haihh.. bengang2.. ke aku nie special case, tak yah amek..?? hahaha.. *bungukss*

tadi pergi student affairs. tanye hal nie. emm tapi yg lebeh bunguks nye, receptionist cun tu suruh tulis problem dalam buku log yang tersadai kat kaunter tu. ehh.. ehh.. ehh.. rasa mcm tak secured je! wahhhaa.. gi mana si..??

p/s : no p/s ok.. shhhhhhhhh....~

me,
Free Signature Generator

4 comments:

isma said...

adakah ini kes nak amik management tapi belum amik DS?wakakakaak

~mek^mizahhh~ said...

to isma..
haha.. ternyata ko salah!
aku add tok sem dpn la, DS mse nie aku tgh amek..
dpt excellent tuh..(sje nak mention).. kikiki..

isma said...

owh.kre salah sistemla ko xdpt add ek.kes khas la tuh.ko dpt grad lepas eit ni aku igt.so pasni blehla start cr keje.hahahah

MekMizahhh said...

to isma..
ape yg ko cube nak bebel di sini..?
nmpaknye aku kurang phm.. hoho..

Newer Post Older Post Home