Thursday, May 02, 2013

Panik Attack! Training 6 Bulan..

bila datang panic attack ni mula la tak keruan, padahal panic macam mana nak pack barang utk pegi training 6 bulan je pun.. huwaaa.. it's a big problem to me actually. Macam mana nak declare ini perlu bawa dan itu tak perlu bawa?

Rasa nak angkut the whole isi gerobok tp dah macam melampau pulak, lagipun takde luggage besaq nak isi semua. Kang angkut dengan bakul baju kotor ni, panas pulak bell boy tu menengoknya nanti. haha.

Dush!

Soryyyyy.. tak tahu dah nak share ke-tak-keruan-an saya ni. Nasib lah tempat mengadu asek tutup je, tak nampak cahaya lagi la tu nak dtg dekat. haha. (gelak sarcastic) paham ke? I mean jodoh la tu.. sesat lagi mencari saya.

Sedih sekejap.

Merosot charge positif saya malam ni. Baru sikit pack masuk bag terus takde moooooood. Sebab banyak lagi nak bawakkkk tp space dah takde.. huwa huwa huwa.. kang kalu tinggal, aku malas nak bengang dengan diri sendiri nanti, dan dan time tu jugak nak pakai tp takde, tinggal kat Kuantan. Sudah nya marah diri sendiri bertubi-tubi.

Macam mana?

Share sikit tips mcm mana nak bwk barang utk 6 bulan training di negeri lain. Hey, dalam Malaysia je pun. haha. Macam masalah negrta kan? Iyee!! ni lebih serius dari isu pilihanraya.

Ok. Nak bertenang sampai esok pagi (tido)

Nite!

4 comments:

Shepha said...

memang 6bulan tu takkan balik ke acane?jauh bebeno ke?
bawak je baju kurung banyak2 haha

hamizahms said...

Shepha....... nooooo.. nampak macam tak blk sini.. huk3, jauh la nak ulang alik Kuantan-Melaka.. dushhh.. haha, kang masuk bengkel takkan nak kai baju kurung kan.. masalah negara! :P

Shepha said...

melaka je kan? ulang alik bangi sudah haha

olympiagold said...

Thanks for sharing, I will bookmark and be back again.
wholesale Jewelry

Newer Post Older Post Home