Sunday, October 16, 2011

Tiada Motif

Hello! Assalamualaikum.. Good day to all, hope all of you get a good rest and enjoy your Sunday opssss! your weekend to the max..imummm..

So.. what should I write? haha, lazy slot right, for the lazy ppl like me, but I hope you reader are not as lazy as me la kannnn! plz plz plz.. korang baca je, takkan baca pun dah mendatangkan kemalasan, hehehe. Kalau aku paksa korang komen boleh la juga kasi excuse tu. Jangan eh!

Ermmmm.. ingat kan nak memupuk semangat cinta kan penaipan sejak dari bulan lepas, ingat kan semakin marak menyala kegigihan nya, tetapi kecundang juga di tengah jalan. Sekali dua je semangat tu datang, lepas tu lebur kembali. Memang sahhh!! kecintaan sudah tiada lagi. Kalau hati dah tak sayang, memang macam ni la rupa nya. Dah tak ambil berat, tak ambil peduli. Kesian.

Oklah.. mungkin kena sikit-sikit dulu, nak bom sekali dengan post yang panjang-panjang memang boleh bikin semangat tu pudar. Ho ho ho! Maka dengan ini terima lah satu gambar yang saya saja-saja nak share tanpa motif. Sesuai dengan title post ini, terimalahh...

Laksa Sedap di kilang saya :

3 comments:

PutraRocker said...

thisisbestbero

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛MrIx♂ kata ║ apa beza laksa dengan mee kari? ehehe ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

NEL said...

Adoiiiiiiii.. Cambesttttt laksa tuu.. Adehhh dahh terpaksa cari laksa sok.. Nape laaa aku tertinguk gamba laksa tuuuu...


Ok bye.
------------------------------------
We Should Help This Lonely Egg

Newer Post Older Post Home